Viktorija Bekam važi za osobu od stila, ali sudeći po kritikama koje je dobila sa Tvitera, njena odevna kombinacija privukla je mnogo pažnje.

Naime, nedavno je gostovala u emisiji "Good Morning America" i opredelila se za odevne komade koje potpisuje ona sama, ali izbor boja je izgleda mnogima bio diskutabilan.

Žute somotske pantalone je uparila sa crvenim džemperom sa crnim rukavima, a od aksesoara je imala zelenu tašnu. Jarke boje su dominirale studiom, a na mrežama su njen stajling uporedili sa maskotom Mekdonaldsa – klovnom.

Ovde se nije zaustavilo komentarisanje, jer su mnogi primetili da je nešto "radila sa usnama i obrazima", te su se pitali "šta se dogodilo sa licem Viktorije Bekam".

"Šta se dogodilo njenom licu?", "Molim te, nemoj više stavljati filere u usta", "Volim Viktoriju, ali baš je šteta što se upropastila", "Plaši me. To je tako neprirodno", "Izgleda užasno. Zašto neko ovo radi sebi?", "Ovo je strašno. Koji joj bio cilj?", "Izgleda kao patka", samo si neki od komentara na račun Viktorijinog izgleda.

SplashNews.com / Splash / Profimedia Viktorija Bekam

Pevačica i dizajnerka u emisiji je govorila i o svom 22 godine dugom braku sa Dejvidom Bekamom.

"On je neverovatan otac i divan muž. Jako se zabavljamo i podržavamo jedno drugo u svemu što radimo. Radi se o zabavi i uživanju u društvu te osobe. Zaista volim da budem sa njim, što je dobro nakon svih ovih godina", rekla je.

Takođe, govorila je i o deci, kao i liniji kozmetičkih preparata i ponovnom okupljanju grupe "Spice girls".

"Uživala sam radeći na sceni, igrajući i pevajući, ali to vreme je iza mene", istakla je.