Dani najveće slave čuvene "Posh Spice" kako stvari stoje, definitivno su iza nje.

Zapravo, čini se da Viktorija Bekam trenutno proživljava neke od najgorih trenutaka u svom životu, ako je verovati pisanju stanih medija.

Naime, nakon što je provela 25 godina pod svetlima reflektora i u konstatnoj žiži javnosti, što duguje i braku sa Dejvidom Bekamom sa kojim je stvorila impresivno bogatstvo od čak 450 miliona funti, izgleda da je došao trenutak kada su je sa scene "izgurale" mlađe, lepše, zanimljivije i inovativnije.

Kako piše britanski "Closeronline", lajkovi na njenim Instagram objavama drastično su opali, a sa svojim brendom odeće nije uspela da dobije nijednu naslovnicu već dve godine.

viktorija bekam dala je 4000 funti na lecenje kod psihologa
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prošlog meseca, 47-godišnja dizajnerka čiji je modni brend od lansiranja 2008. godine nagomilao gubitke od 46 miliona funti, odustala je od organizovanja modne revije za londonsku Nedelju mode, a umesto toga odlučila se za virtuelnu prezentaciju kolekcije koju je pogledalo manje od 1 odsto njenih pratilaca kojih je 29 miliona.

Viktorija je za sve krivila koronu, koja je uticala na njeno poslovanje. Međutim, upućeni tvrde da je na Viktorijinu (ne)populartnost uticalo i to što se Dejvid sve manje pojavljuje sa njom, kao i sinovi Bruklin i Romeo koji su trenutno u Americi.

viktorija i bekam
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

"Ona je zbunjena i ne može da razume zašto su stvari krenule naopako. Ako ništa drugo, oseća da je bila otvorenija i da se poslednjih godina više angažovala sa svojim fanovima zahvaljujući interakciji sa njima na društvenim medijima", rekao je navodno jedan od izvora.

Drugi je dodao:

"Vik je četvrt veka živela kao jedna od najtraženijih zvezda na svetu, a sada joj se imperija raspada. Mediji su primetili to i njen poslovni neuspeh provlači se po svim novinama. Oseća se poniženo, ovo je ogroman udarac na njeno samopouzdanje".

Zbog svega je nekadašnja Spajsica dala čak 4.000 funti nedeljno za pomoć psihologa i terapeuta, a sa njom, kako se navodi, radi ceo tim.

viktorija nema pdorsku bekama i sinova
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe joj nije pomoglo ni to što je ranije ovog meseca bila ismejana na internetu jer je u jednom podkastu otkrila da joj je omiljena hrana prepečen tost sa solju ili povrće na pari. Čak je i televizijska voditeljka Ulrika Džonson morala da prokomentariše: "Čuti da se neko na Viktorijinom položaju - koji sebi može priuštiti najbolju hranu, najbolje proizvode i najbolje kuvare - ograničava na so na tostu, čini se više nego tragično". Naravno, ne smemo zaboraviti ni nedavno pojavljivanje u jednom programu kada se zbog prenapumpanih usta našla na meti kritika.

viktoria bekam na meti kritika zbog napumpanih usta
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na sve to, iako se do sada uvek obraćala deci i Dejvidu za podršku, sada se oseća odbačeno. Većina njene porodice je u Americi, a tamo su skoncentrisani na svoje karijere i svakodnevna dešavanja, te je ne shvataju zdravo za gotovo. Uz sve to, konstantna šuškanja o razvodu nisu doprinela njenom mentalnom stanju, te je, kako izvori kažu, morala da potraži stručnu pomoć kako bi se vratila u normalu.