Kendal Džener veoma mlada došla je do svetskog uspeha, baš kao i njene sestre. Često su se mogli čuti komentari da joj je sestra "kupila" karijeru, ali uprkos tome Kendal je jedna od najtraženijih manekenki današnjice.

Kendal Nikol Džener je rođena u Los Anđelesu. Srednje ime dobila je po Nikol Braun Tompson, bivšoj ženi O Džej Simpsona koji je bio optužen za njeno ubistvo, pa oslobođen optužbi.

Simpsona je branio Robert Kardašijan, prvi suprug Kris Džener, a postoje navodi da je on biološki otac Kloi Kardašijan.

kendal dzener nekada
Instagram / ddp USA / Profimedia 

Ćerka Kris Džener i Kejtlin Džener ( Kejtlin je rođena kao Brus Džener, pa je pre nekoliko godina promenila pol) odrasla je u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima".

Okidač popularnosti ovog TV formata, a samim tim i popularnosti mlade manekenke bio je kućni snimak njene sestre Kim, objavljen pre više do 10 godina.

kendal dzener kao tinejdzerka
Jake Holly / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zato se kaže da svi u porodici Kardašijan- Džener treba da budu zahvalni Kim jer ih je proslavila. Ali moramo da budemo precizni, zapravo bi trebalo da budu zahvalni mami Kris koja je ceo skandal oko vrućeg snimka i osmislila.

Kendal je i pre učešća u rijalitiju bila deo javne scene Amerike. Kada pogledate njen život, kao da i nije imala drugog izbora.

Kendal dzener danas je veoma uspešna manekenka
Instagram/kendalljenner 

Kada je Kendal debitovala na manekenskoj sceni, bilo je osporavanja, kritika u stilu kako nije za manekenku i da su joj sestre obezbedile karijeru. Međutim, ona se nije osvrtala na kritike, te je danas tako veoma uspešna manekenka, ali i preduzetnica.

kendal dzener na setu
Alo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Plastične operacije

Svetski hirurzi tvrde da je Kendal operisala nos zbog čega on danas izgleda ženstvenije i prefinjenije, da je botoksom podigla obrve, da je "napunila" odnosno povećala volumen jagodica i brade, da je korigovala deo lica oko viličnih kostiju, ali i da je poveća usne.

Operacije je izvodila postepeno, a o njima nikada nije javno pričala. Ipak, kada pogledate slike stare nekoliko godina, razlika je očigledna.

Ljubavni život

Kendal na ljubavnom polju nije sklona skandalima, dosta je misteriozna kada su veze u pitanju ali i sama seksualnost.

Pisalo se da je okrenuta istom polu, zatima da je biseksualka, ali su dosad poznati smao njeni muški partneri: Rajan Nasif, Džulijan Bruks, Jang Džinsu, Heri Stajls, Džordan Klarkson, Asap Roki, Blejk Grifin, Ben Simons, Kali Kuzman... Već neko vreme je u vezi sa NBA košarkašem Devinom Bukerom.

kendal dzener danas
Instagram 

"Njihova veza uspeva jer su oboje opušteni. Kendal voli vreme za sebe i svoju porodicu, a i njen raspored je jako užurban, ali Devin ima razumevanja za to", otkrio je izvor blizak paru.

Zanimljivo, Buker je bio u kratkoj vezi s bivšom najboljom prijateljicom Kendaline sestre Kajli, Džordin Vuds koja je prijateljstvo sa rijaliti porodicim prekinula kada je počelo da se priča da je u vezi s Tristanom Tompsonom, tadašnjim dečkom Kloi Kardašijan. Inače, nedavno se pisalo da je par raskinuo, zatim da su se pomirili, a št aje tačno od svega, znaju samo oni.

kendal s dečkom
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako se Kendal menjala tokom svih ovih godina, i šta je sve radila na svom licu, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Jake Holly / Shutterstock Editorial / Profimedia Kendal nekad i sad