Da je Kloi Kardašijan cvećka - nije, to je valjda jasno i pticama na grani, ali jedno je da kada se nekome ne dopada ono što radi, kako se oblači, izgleda i slično, a potpuno druga stvar kada se u sve to uvuku deca.

Iako Kardašijanka vodi računa o postovima na kojima je sa ćerkom i trudi se da njenu privatnost zaštiti od očiju javnosti, uvek će se naći neko "pametan" koji u nameri da joj privuče pažnju, i istakne svoje, uglavnom nerelevatno mišljenje, udara nisko i ponižava one koji nisu nizašta krivi.

Nakon što su se u medijima pojavile informacije da se pomirila sa Tristanom s obzirom da je na jednoj od poslednjih objava vratila verenički prsten kojim ju je zaprosio, a neko vreme se priča i o njenoj želji da ćerki Tru rodi sestru i brata, ljudi su, ogorčeni što je serijskom preljubniku navodno ponovo sve oprostila, počeli da ostavljaju negativne komentare ispod postova, pa čak i ispod fotki na kojima je njena naslednica.

kloi kardasijan i cerkica tru
printscreen/instagram 

Sve je počelo naizgled benignim komentarima da "Tru izgleda veliko", "da je krupnija nego što treba", a potom i daleko esktremnijim "da je ružna i debela"... i slično, a Kloi je nedavno progovorila na ovu temu rekavši da se trudila da ljude ispravlja, međutim, to je rezultiralo kontraefektom.

kloi kardasijan sa tru i cerkama svoje sestre kim
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U intervjuu za Health magazin rekla Kardašijanka je izjavila da se trudi da objasni ljudima da treba da bolje opisuju druge ljude, kao i da izgradi realnu i zdravu sliku o normalnom telu svojoj ćerki. Ovo joj je posebno važno nakon što je, kako je i sama istakla, dugi niz godina imala problem sa svojom slikom u ogledalu i hranom koju jede.

"Bila sam emotivni prejedač. Gotovo da sam kažnjavala sebe hranom, pogotovo kada sam bila mlađa", rekla je.

kloi i tristan tompson sa cerkom tru
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zato joj je, kako ističe, bilo bitno da svojoj ćerki usadi prave vrednosti, uprkos pakosnim i često izuzetno neprimerenim komentarima sa kojima se susreće na mrežama. Iako je većinu izbrisala kako ona, tako i njen tim, zabrinuta je za sve ono što mreže nose, te joj ej bitno da Tru izraste u zdravu i normalnu devojku koja nije opsednuta slikom u ogledalu.

Nakon intervjua, mnogi su promenili mišljenje o Kloi jer se čini kao da je konačno naučila lekciju, te da svojoj ćerki postavlja dobar primer.