Da Kloi Kardašijan nisu strane plastične intervencije znaju i vrapci na grani. Ipak, Kardašijanka tvrdi da je do sada imala samo jednu, i to operaciju nosa.

Ipak, nove paparaco fotke govore drugačije.

Fotografi su je uslikali sa majkom Kris na ulicama Los Anđelesa, dok su bile u kupovini, a tom prilikom ponela je neobičan kombinezon koji je u prvi plan istakao njenu fit liniju i bujne obline. 

Ipak, pažnju prisutnih ukrale su njene iskrivljene usne i nos koji je delovao deblje nego inače. Naravno, jasno je da Kloi posebno voli magiju editovanja fotki, zbog čega je pre nekoliko meseci i izbio haos nakon što se njena neobrađena fotografija našla na internetu.

kloi kardasijan na ulicama los andjelesa
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kardašijanka se svim silama trudila da sporna fotka nestane sa mreža, iako su ljudi zapravo bili oduševljeni da je prvi put vide bez Fotošopa.

Koliko se žarko trudila da ubedi sve da zapravo izgleda drugačije, te da je u pitanju samo loša poza svedoči i lajv na kom je podizala majicu pokazujući svoj struk.

kloi kardasijan prozivali su zbog izgleda
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Nakon kritika ljudi, oglasila se na Instagramu govoreći kako je oduvek imala problem jer su je svi prozivali zbog tela i nazivali svakojakim imenima, te da sada, kada je u formi života, ima pravo da odluči koje će fotke ostati online, a koje želi da izbriše.

Kako stvari stoje, Kloi ne namerava da stane sa operacijama, iako usne samo što joj ne puknu, a close-up dovoljno pokazuje koliko su joj se fileri iskrivili i ne deluju nimalo atraktivno.

Međutim, izgleda da kod nje važi parola - dokle god može da ih "ispegla" u Fotošopu, dobro je.

kloi kardasijan izliza
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Šta ti je sa ustima i nosem", "Ovo je bolno gledati", "Frankenštajnova nevesta", "To više nije Kloi"... samo su neki od komentara koji se mogu naći na mrežama.

Istina je da je do pre samo par godina izgledala potpuno drugačije, a ukoliko ste propustili šta je sve odradila naa svom telu i licu, možete pogledati njene fotke tokom različitih perioda i uveriti se i sami, da li je baš sve rezultat treninga ili i te kako ima udela i plastična hirurgija.

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda