Kloi Kardašijan se ne smiruje.

Iako smo pomislili da je nešto naučila iz celog skandala kada se njena neobrađena fotografija našla na internetu, kako stvari stoje, dok joj ne oduzmu telefon, neće shvatiti da joj preterana upotreba filtera i Fotošopa samo šteti.

Naime, sada je već i vrapcima na grani jasno da Kardašijanka očigledno ne može bez aplikacija za ulepšavanje, a zbog svega joj fanovi poručuju da "konačno ode na transplataciju lica, kad toliko želi da ne liči na sebe".

Naime, ona je objavila seriju fotki, koje možete videti u galeriji ispod, na kojima je pozirala sa ćerkicom Tru.

printscreen/instagram Kloi Kardašijan sa ćerkom, Fotošop fail

Iako je evidentno da Kardašijanka izgleda zaista sjajno, ponovo je koristila kako filtere, tako i Fotošop, te zbog svega izgleda neprepoznatljivo.

"Ostavi svoje lice na miru", "Kloe, izgledaš potpuno drugačije", "Ovo nije tvoje prirodno lice", "Ko si ti? Nisam te prepoznao", "Neprepoznatljiva si", "Kakav primer daješ svojoj ćerki", samo su neki od komentara ispod objavljenih fotografija.

kloi kardasijan fotosop
printscreen/instagram 

Inače, na društvenim mrežama često se govorilo o njenim estetskim korekcijama. Na ponovnom okupljanju nakon završetka prikazivanja šou programa "Keeping Up with the Kardashians", Kloi je voditelju otkrila da je, kako kaže, radila samo jednu operaciju, i to nosa.

Naravno, pratioci nisu ni glupi, ni slepi, a fotke govore više od hiljadu reči. Međutim, biće da je kada je Kloi u pitanju, i dalje na snazi ono "valjda više verujete meni nego sopstvenim očima", a kako je nekad izgledala, pogledajte u galeriji ispod:

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda