NAKON SVIH PONIŽENJA I PREVARA OPET SU ZAJEDNO: Izgledaju kao najsrećniji par na svetu, iako je istina PORAŽAVAJUĆA

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson ponovo su viđeni u javnosti s ćerkicom Tru, a svi se i dalje čude kako mu prelazi preko svega što joj je priredio.

Tristan Tompson treći put čeka dete, a sve se dogodilo dok je bio u vezi sa Kloi Kardašijan
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Slavne sestre Kim Kardašijan i Kendal Džener poslednjih dana su bile jedne od glavnih vesti sveta šou-biznisa nakon što su prošetale crvenim tepihom najprestižnijeg modnog događaja godine - Met Gale.

S druge strane, njihove  sestre su ostale po strani. Iako je Kajli redovna gošća, ove godine se nije pojavila zbog druge trudnoće, ali zato Kloi i Kortni nisu mogle da dođu, sve i da su htele.

Naime, Ana Vintur, glavna urednica vodećeg modnog časopisa "Vogue" koja pomno bira spisak gostiju, ne smatra Kloi i Kortni ličnostima koji se mogu naći na A-listi zvezda. Drugim rečima, iako su Kardašijanke, nisu dovoljno cenjene.

kloi kardasijan, kris i kajli dzener
printscreen/youtube 

Ovom vešću, Kloin turbulentni ljubavni život pao je u drugi plan, ali ne zadugo.

Naime, nakon što je košarkaš Tristan Tompson uhvaćen na jednoj privatnoj žurki kako ulazi u sobu s nekoliko žena, Kloi je skinula verenički prsten, a njeni obožavatelji su se, očito uzalud, ponadali da mu više neće opraštati, što radi već godinama i time ljuti javnost.

Iako se posvetila ćerki, poslu i svakodnevnom vežbanju, izgleda da notornom prevarantu ne može da odoli bez obzira na sve drame, sramote i probleme koje joj je uzrokovao.

Tako paparaci Kloi, Tristana i njihovu ćerku često uslikaju zajedno u šetnjama, a zanimljivo je da izgledaju veoma srećno, što niko ne razume.

Splash News / Splash / Profimedia, printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians Kloi Kardašijan i Tristan Tompson imalu su turbulentnu vezu

Nedavno su viđeni na ulicama Los Anđelesa, kada su izgledali kao savršena, mala porodica, iako je njihova ljubavna priča poražavajuća za svakoga.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1