Šta je Oskar za filmski svet, to je MET gala za modni, te je više nego jasno da pozivnicu za ovaj prestižni događaj mogu da dobiju samo odabrani.

Kardašijanovi su oduvek bili jedni od onih čiji se dolazak željno iščekuje, ali prema izvorima nisu svi članovi porodice dobrodošli na događaj visoke mode.

Kim, Kajli, Kendal, pa čak i "mamadžerka" Kris pojavili su se barem jednom na prestižnom događaju, ali Kortni i Kloi još uvek čekaju svoj poziv.

S obzirom da je Travis Barker na listi gostiju, očekuje se i njegovo pojavljivanje sa Kortni, ali Kloi će, kako stvari stoje ostati praznih ruku.

kloi kardasijan zabranjeno da se pojavi na met gali
Instagram 

Zapravo, izvori tvrde da je Kloi na "crnoj listi" nikog drugog do glavne žene u svetu mode - Ane Vintur.

Nije tajna da Ana Vintur nije preveliki fan Kardašijanovih, a Kloi joj je najmanje po volji, i smatra je "prostom i bez ukusa", a čak je i sama Kim morala je da čeka sve do 2013. godine da bi se konačno tu pojavila i to kao Kanjeov plus jedan.

ana vintur ne zeli kloi ne zeli kloi na met gali
Shutterstock 

Kim je kasnije priznala da je njeno prvo pojavljivanje tamo bilo katastrofa i da je plakala jer je mislila da je nepoželjna.

"Bila sam Kanjeov plus jedan i bila sam tako nervozna. nisam nikog poznavala i mislila samd da me tamo niko neće. Otišla sam kući i plakala zbog nesigurnosti".

Situaciju je pogoršaoo i izbor toalete, jer su je zbog Givenchy haljine poredili sa sofom.

kim kardasijan na meti gali
Twitter / ddp USA / Profimedia 

Međutim, sliku je popravila 2019. godine sa čuvenim "mokrim" izdanjem koje je ostavilo sve bez teksta.

kim kardasijan na met gali 2019 godine
Gregory Allen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, Kim je Kim, a Kloi je druga priča, a Ana Vintur nije preterano oduševljena likom i delom Kardašijanke. Da li će prelomiti i ipak je pozvati na MET Galu ostaje da vidimo, ali s8u mnogi saglasni da Kardašijanki nije mesto među poštovaocima mode, pogotovo ako se uzmu u obzir njeni modni promašaji.