Glumica Kim Katral suptilno je reagovala na komentare brojnih obožavalaca serije "Seks i grad" koji su nezadovoljni što se kao Samanta Džouns nije pojavila u nastavku "And just like that" koji je nedavno imao svoju premijeru.

"I tek tako... želim da gledam samo serije u kojima je Kim Katral", "Ponovo ću pogledati sve epizode u kojima je Kim", "Ovo je totalno bezveze bez Samante", "Serija je užasna i bolje što nije ptihvatila da glumi", samo su neke od objava na Tviteru koje je lajkovala sama glumica.

Time je suptilno dala do znanja šta zaista misli o činjenici da je njen lik izbačen iz serije.

Obižavaoci serije razočarani su novim epizodama.
Printscreen/Youtube/Kristave 

Samana Džouns se nije pojavila u novim epizodama hit-serije, ali producenti su se pobrinuli da se zna tačan razlog u prve dve epizode. Brojni obožavaoci širom sveta razočarani i po njima nema smisla nastavljati kultnu seriju bez omiljenog lika.

Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, koje su u seriji vratile su se na male ekrane, a pored nekoliko šokova koje su kreatori serije priredili gledaocima već u prvoj epizodi, izostanak Samante po mnogima je najveći od njih.

Kim je već nekoliko puta u medijima progovorila o nerešivim tenzijama između nje i ostalih kolegica iz serije, pogotovo sa Sarom, s kojom se čak i javno prepucavala na Instagramu.

Kim Katral i Sara Džesika Parker godinama su u svađi.
Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia 

Naime, kada joj je u fenruaru 2018. godine preminuo brat, Sara joj je na Instagramu izrazila saučešće, na šta joj je Kim napisala:

"Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima" te je u opisu fotke dodala još: "Danas me upitala majka: 'Kad će te ta licemerka Sara Džesika Parker ostaviti na miru?' Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna i da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi porodica. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim poslednji put da prestaneš da iskorišćavaš našu tragediju kako bi sebe prikazala u lepom svetlu"

Kim Katral javno je prozvala Saru Džesiku Parker.
Profimedia 

Javnost je tada saznala da glumice nisu u dobrom odnosu, a Katral je kasnije u jednom intervjuu otkrila da je Sara, koja je na nju bila ljubomorna na početku snimanja serije jer je bila veća zvezda od nje, protiv nje okrenula i preostale dve kolegice s kojima se već poznavala od ranije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!