Samo dan nas deli od premijere kulte serije "Sex and the city", a trejler za nastavak "And just like that..." za sada obećava. Doduše, i dalje su mnogi saglasni - bez Samante to jednostavno nije to, no, komentare na tu temu sačuvaćemo nakon prve epizode.

Sada su čuvene Miranda i Šarlot, odnosno Sintija Nikson i Kristin Dejvis tik pred premijeru otkrile neke delove koji su skrivani od publike.

Naime, već neko vreme pisalo se o tome da su širom Njujorka snimane fejk, odnosno lažne scene, a one su konačno progovorile ne samo o tome, već i o brojnim stvarima iz privatnog života zbog čega su tokom emisije "The Late Show" sa Stivenom Kolbertom postale veoma emotivne.

Kristin je potvrdila navode o lažnim scenama, i kako kaže, to su radile kako bi scenario maksimalno zaštitile i sprečile da bilo šta procuri u medije.

"Istina je, prevarili smo fanove", započela je čuvena Šarlot.

Sintija Nikson i Kristin dejvis otkrile su da su snimale lažne scene kako bi obmanuli publiku.
pritnscreen/youtube 

"Radili smo sve kako bi sprečili da se sazna šta je pravi zaplet serije" , rekle su glumice i osvrnule se i na pokojnog Vilija Garsona koji je snimio prve tri epizode pre nego što je preminuo od raka pankreasa.

Kako su ranije naveli i sami organizatori i scenaristi, nema ni govora o tome da dolazi do smrti ikoga od likova, te da će Kerin najbolji prijatelj Stenli nastaviti i dalje da "živi" iako nisu otkrivali način na koji će ga ostaviti u životu.

Vil Garson nastaviće da "živi" u seriji.
Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brojni fanovi bili su veoma razočarani, pa čak i ogorčeni na scenu u kojoj Keri ljubi novog lika kog igra Džon Teni, a i Sintija i Kristin ostale su neme na pitanja da li je u pitanju fejk scena ili ne.

Fanovi su bili veoma uzrujani nakon što je Keri u jednoj sceni ljubila novog lika kog igra Džon Teni.
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Želimo da fanovi uživaju u šou programu, to je važan deo. Ne želimo da znaju, odnosno pročitaju beleške sa scenarija pre nego što sagledaju širu sliku", rekla je Sintija Nikson.

Sintija Nikson rekla je da su počeli da snimaju seriju kada je Njujork izlazio iz karantina.
pritnscreen/youtube 

Na pitanje da li je bilo teško raditi pod tolikim pritiskom obožavatelja, Niksonova je dodala:

"Moram da kažem da smo počeli da snimamo u julu, a tada je ceo grad izašao iz karantina. Tako da je bilo potpuno neverovatno igrati ponovo te likove. Ali mislim da je bilo i uzbudljivo za ljude, jer su na to gledali kao da se Njujork vraća na ono što je bio nekad".

Voditelj se osvrnuo i na odlazak čuvene Samante, odnosno Kim Katral, na šta je Niksonova dodala da je grupa sada "septet" osvrnuvši se na nove članove ekipe Saru Ramirez, Nikol Ari Parker, Karen Pitman i Saritu Čuduri za koje je rekla da su sjajne.

Šarlot i Miranda o lažnim scenama u Seksu i gradu
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

"Zaista sam zadovoljna. Znali smo da će se ekipa proširiti i da će doći još ljudi, ali sve je učinilo da se osećamo kao da snimamo prvi put", objasnila je glumica.

Podsećamo, premijera nove sezone "Seksa i grada" najavljena je za ovaj četvrtak, 9. decembar na HBO Max, a ukoliko ste propustili trejler možete ga pogledati na kraju teksta:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!