Prikazane su prve dve epizode nastavka "Sex and the City: And just like that...", a fanovi još uvek ne mogu da dođu sebi.

Ne samo što to više nisu one Kari, Miranda i Šarlot na koje smo navikli, već su ubili i Zverku, a na sve to, naravno da nedostaje i čuvena Samanta.

Iako su tvorci doveli nove glumice koje su, uslovno rečeno, trebalo da uskoče umesto Kim Katral, sve je jasnije da bedni pokušaj da se Samanta pošalje u London kako bi se kupilo vreme do kraja sezone i eventualno vratila u seriju samo je dovelo do sve glasnijeg komešanja na mrežama, da Samanta treba da dobije svoj spin-off.

Zapravo, već neko vreme se šuška da bi to bio "šamar u lice" producentima, kao i da bi zagarantovano bilo gledanije nego nastavak koji je malo kome po volji.

Katralova je odmah nakon puštenih epizoda lajkovala neke tvitove u kojima su fanovi razočarano komentarisali da bi radije gledali bilo šta u čemu se Samanta pojavljuje.

Na Samantinom spin-offu u Londonu učestvovala bi i kostimografkinja Patriša Fild koja je tvorac sjajnih autfita u "Seksu i gradu".
Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da možda nisu sve prazne priče svedoči i to što se oglasila Patriša Fild, kostimografkinja koja je i najzaslužnija za to što su glumice u "Seksu i gradu" proglašene ikonama stila.

Ni ona se nije pojavila u nastavku serije, baš kao ni njena prijateljica Kim, sa kojom je ostala bliska i nakon završetka serije.

Patriša Fild rado bi radila na Samantinom spin-offu.
pritnscreen/instagram 

Sada je Patriša prokomentarisala da bi veoma rado sarađivala sa Katralovom na novom projektu, pogotovo ako je u pitanju spin-off koji fanovi toliko zahtevaju.

"Volela bih da radim mali šou sa njom, to bi bilo sjajno", rekla je kostimografkinja.

Ipak, Patriša nije hvatala straneu dugogodišnjoj svađi između Sare i Kim.

Patriša Fild ističe da nije u svađi sa Sarom Džesikom Parker.
Gregorio T. Binuya Collection / Everett / Profimedia 

"Poznavala sam Saru Džesiku od pre jer smo snimili onaj film "Rapsodija u Majamiju", i u suštini, tako sam dobila posao u "Seksu i gradu"", prisetila se i dodala:

"Snimili su pilot epizodu, a odeća se nikome nije dopala. Sara Džesika me je samo zgrabila i rekla: "Želim da te upoznam sa kreatorom "SATC" Darenom Starom", objasnila je Fildova kako je izgledao njen početak na setu planetarno popularne serije.

Patriša je prepustila posao svojoj učenici Moli Rodžers koja je bila zadužena za kostime u nastavku "And just like that".
Profimedia 

"Ona poznaje moju vibraciju. Razumela je zašto hoću da je obučem u "tutu". S njom je bilo sjajno raditi jer je volela modu… Bile smo dva zrna graška u mahuni."

Inače, Fildova je "prepustila štafetu" učenici Moli Rodžers za nastavak serije "And Just Like That…", dok je bila zauzeta radom na "Emili u Parizu".

I baš kao što je to bilo nekad, upravo sa tutu suknjom koju je Keri proslavila, isti bum dogodio se i sa rukavicama koje su postale zaštitni znak Lili Kolins i kojima je podigla cenu na vrtoglavih 298 dolara, čime je jasno da Fildova i dalje ima "kečeve u rukavu", te da bi njena kolaboracija sa Kim Katral u eventualnom spin-offu bile pun pogodak. Ipak, da li će do toga doći, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!