Pomešana mišljenja o nastavku planetarno popularne serije "Seks i grad" i dalje se dele po društvenim mrežama, a pored nezadovoljstva što ekipa nije potpuna bez Samante, za verne obožavatelje usledio je još jedan šok.

U prvoj epizodi koja je emitovana jedan od omiljenih likova čuveni gospodin Zverka iznenada umire nakon što je doživi srčani udar, zbog čega su mnogi fanovi bili i više nego razičarani.

Tvorac serije Majkl Patrik King sada je otkrio zašto su se odlučili na ovakav potez. Naime, on je otkrio je da je ideja oko "ubijanja" Zverke tako rano urađena s ciljem da se seriji da novi izgled i osećaj, što uključuje i radnju neočekivanog kroz perspektivu Keri Bredšo.

Kretor serije objasnio zašto Zverka umire u nastavku serije
Youtube 

"Niko nije želeo da se vrati ako šou neće biti drugačiji", rekao je King za Vanity Fair.

Sa toliko vremena uloženog u njegov lik, s obzirom na to da je debitovao 1998. godine, nije iznenađujuće što je Not želeo da sedne sa Kingom da mu objasni kako to smrt gospodina Zverke gura priču napred.

Veliki broj gledalaca razočaran je ovim potezom.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Kada sam rekao Krisu da gospodin Zverka umire u prvoj epizodi, on je definitivno znao da to neće biti isto. I morali smo da razgovaramo o tome. Zaista je želeo da priča o tome zašto umire i šta to znači za ovu seriju.

Što smo više pričali, on je više shvatao da je to za Keri - a njena priča je da je bolje voleti i izgubiti nego nikada uopšte voleti.

Kris Not složio se da je umiranje Zverke mudar potez.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Na kraju, Kris Not je shvatio da će njegova smrt tako otvoriti vrata Kerinoj priči, dok je istovremeno pomagao da se izgradi mistika koji je uvek okruživala Zverku otkako je ušao u njen život kasnih 1990-ih.

"Nasleđe tog lika ne bi se smanjilo, već bi povećalo njegovu legendu njegovim odlaskom. Ako možeš da nađeš nekoga ko te voli, to je fantastično. Ali ovo nam zaista omogućava da testiramo tu tezu – glas preko kojeg završavamo seriju u Seks i gradu – da je od svih najvažniji, najizazovniji, najteži i nagrađivan odnos onaj koji imate sa samim sobom", rekao je on.

Zverka je od samog početk bio bitan lik u seriji.
TopFoto / Topfoto / Profimedia 

Osim toga, ideja da Keri Bredšo mora da se vrati u svet zabavljanja, donosi šou puni krug, tek sada fanovi mogu da vide kako ona reaguje na trenutni svet zabavljanja kroz pogled zrele žene u svojim 50-im. "Takođe mi je veoma interesantno, jer imati 55 godina i biti sam je nešto potpuno novo", rekao je King o mogućnostima za Keri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!