Konačno smo dočekali nastavak omiljene kultne serije! Sinoć je sva pažnja bila uprta na održanoj premijeri reboot-a "Seks i grad" koji dolazi u deset epizoda, a najveću pometnju izazvala je upravo glumica Sara Džesika Parker.

Poznatija kao lik Keri Bredšo, Sara se sinoć u Njujorku pojavila sa svojim suprugom Metjuom Broderikom i njihovim sinom Džejmsom. Serija se sada zove"And Just Like That", što je rečenica koju je Keri Bredšo puno puta koristila u originalnoj seriji kada piše svoju kolumnu.

Glumci nastavka serije Seks i grad oduševili prisutne na premijeri pod nazivom And just like that.
Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sara Džesika Parker odala je počast svojoj Keri Bredšo. Za veliki dan izabrala je haljinu omiljene kuće „Oscar de la Renta“ i cipele od roze satena iz kolekcije „Duchess“ koju je lično dizajnirala. Nežni til u svetlo sivoj boji i roze detalj na suknji kao i plašt, učinili su da poznata glumica neodoljivo podseća na njen lik Keri Bredšo.

Zalizana kosa u punđu, svedena šminka i nakit od dijamanata u vodu ogrlice i interesantnih minđuša samo su upotpunili ovaj sjajan stajling. Cipele od ružičastog satena, s njenim potpisom, Sara je savršeno ukombinovala u celu ovu romantičnu kombnicaju.

U jednom trenutku pridružio joj se i famozni Gospodin Zverka i izgledalo je kao da se sjajno zabavljaju, što je bila prava poslastica za fotoreportere.

U galeriji pogledajte kako su se glumci zabavili na premijeri:

Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia, Dave Allocca/Starpix / Shutterstock Editorial / Profimedia Na premijer nastavka kultne serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that" glumci su se sjajno zabavljali.