Glumac Kris Not koji u hit ostvarneju "Seks i grad" glumi čuvenog "Zverku" baš kao i njegov lik u seriji u privatnom životu bio je pravi zavodnik i zakleti neženja.

Slobodno se može reći da je menjao žene ko čarape sve dok u njegov život nije ušla lepa Tara koju je upoznao dok je držao bar u Njujorku. Lepa baristikinja odmah mu je zapala za oko i veoma brzo počeli su da se zabavljaju, a 10 godina kasnije. odnosno 2012, da budemo precizniji, venčali su se na tajnoj ceremoniji.

Zverkina žena mlađa je od njega 27 godina.
Shutterstock 

3 godine ranije dobili su prvog sina Oriona, a 2020. usledila je još jedna prinova, sin Kits.

Poznati par retko se pojavljuje zajedno u javnosti, a sada su nakon dužeg vremena uslikani na nekoj svečanosti. Povod je bila premijera nastavka serije "Sex and the City: And Just like that...", a na crvenom tepihu nasmejano su pozirali okupljenim fotografijama.

Kris Not upoznao je svoju suprugu dok je radila za njega u baru u Njujorku.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Lepa Tara koja inače ima filipnsku, afričku i američku krv blistala je u kimono kratkoj haljini i srebrnim sandalama, a ceo look zaokružila je romantičnim lokanama i nude šminkom, dok je Zverka za ovu priliku odabrao teget odelo.

Par je bio veoma raspoložen, a kako su i sami govorili u više intervjua, trude se da svoju intimu drže dalje od medija. Međutim, ipak su jednom prilikom otkrili da su se na početku mnogo svađali, raskidali i mirili se. Sada je to sve iza njih, te uživaju u mirnom i skladnom životu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako izgleda Zverkina supruga koja je od njega mlađa 27 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!