Iako se lagano ali sigurno zahuhtavaju stvari u nastavku "Seksa i grada", odnosno u "And Just Like That...", fanovi nekada kultnog ostvarenja i dalje negoduju jer tu nema čuvene Samante.

Ipak, nju trenutno gledamo u drugom ostvarenju koje je, ako je suditi po komentarima, opravdalo i nadmašilo sva očekivanja.

U pitanju je još jedan spin off, ali serije "How i met your mother", a u nastavku "How i met your father" Kim Katral je narator i "buduća Sofi" koju igra Hilari Daf.

Kim Katral oduševila je gledaoci u spin offu popularne serije "How i met your mother".
printscreen/youtube 

Obožavatelji su svoje oduševljenje podelili i na Tviteru gde se moglo pročitati da je serija "odlična" , "lagana i neopterećujuća", "idealna za opuštanje", kao i da je uloga buduće Sofi u pravim rukama.

Međutim, u moru tvitova izdvojili su se i oni koji su, ulovno rečeno, "udarili" preko nastavka "Seksa i grada", a Kim je suptilno otkrila šta misli o svemu.

"Tako mi je drago što je Kim Katral preskočila nastavak "Seksa i grada" i umesto toga glumi u seriji "How I Met Your Father". Ako imate četrdeset minuta da potrošite, radije gledajte to", napisao je jedan fan na Tviteru, a glumica je lajkovala njegovu objavu.

Naravno, nije trebalo mnogo da fanovi povežu dva i dva i dođu do zaključka da i čuvena Samanta nije preterano oduševljena nastavkom serije koja ju je proslavila.

Kim Katral ponovo je lajkovala tvit koji blati seriju "Seks i grad".
screenshoot youtube 

Još nakon premijere prve epizode, Kim Katral je lajkovala nekoliko, a čak i odgovorila na jedan tvit koji je vređao novu sezonu serije, tvrdeći da je "neinspirativna", "previše politički korektna", ali i da joj fali lik Samante Džouns, koji je tumačila upravo Katral.

Ovo nije bio prvi put da je Kim Katral lajkovala tvitove koji govore koliko je "And just like that..." loš.
Profimedia 

Zbog svega se često može pročitati da "Kim gazi "Seks i grad" i ne staje", kao i da su "to zaslužili jer nisu lik Samante ispoštovali kako treba".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!