Ukoliko ste fan popularne serije "Seks i grad" onda smo sigurni da znate da su zaštitni znak Keri Bredšo bile skupe tašne i cipele, a ogromno no-no na listi bili su lažnjaci.

Zato i ne čudi što je poslednje priznanje Sare Džesike Parker da je u seriji nosila kopuju čuvene "Birkinke" potpuno šokiralo fanove kultnog ostvarenja.

Gostujući u Vogue video formatu "Life in Looks", svojevrsnoj sartorijalnoj hronici u kojoj slavne ikone stila komentarišu svoja najupečatljivija modna izdanja, Sara Džesika Parker prokomentarisala je fotografiju na kojoj je u zelenoj haljini sa plavom Hermes Birkin tašnom. 

Sara Džesika Parker otkrila je zašto je u seriji nosila lažnu Birkin tašnu.
ERIK C PENDZICH / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U pitanju je scena iz 2002. godine gde je Keri na njujorškoj pijaci, a Sara je bez ustezanja rekla:

"Torba je bila lažnjak".

Međutim, za ovo je postojao veoma dobar razlog.

"Patriša (Filds) mi je rekla - ako želiš i ti jednu fejk, imam čoveka za to...", ispričala je uz savršenu imitaciju legendarne kostimografkinje i dodala: "Naravno da sam odbila."

Glumica je objasnila i da je ova tašna u datoj epizodi imala posebnu svrhu: "Ovde sam već bila dobrano trudna, i ta tašna je imala jedan jedini zadatak - da to sakrije. Ali taj posao nije naročito dobro obavila kao što se vidi na slikama. Da je bila prava, možda bi bilo drugačije..."

Podsetimo, u ovoj sezoni Sara Džesika Parker bila je trudna, a stilisti su se trudili svim silama da sakriju njen trudnički stomak, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će u tome najviše pomoći ni manje-ni više nego "lažnjak" birkinke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!