Svaka obožavateljka kultne serije "Seks i grad" seća se i čuvene haljine od tila Keri Bredšo koju je nosila u Parizu. Scena dok Keri u raskošnoj kreaciji sedi na krevetu hotelske sobe dobro nam se urezala u pamćenje, a mnoge od nas maštale su o ovakvoj haljini.

Keri u Versace haljini iz snova poput princeze očekuje dogovorenu večeru sa Aleksandrom Petovskijem. On na kraju ne dolazi, a Keri u svojoj haljini iz snova odlazi uplakana u krevet.

Nastavak serije "I tek tako" donosi nam još jedan pogled na ovu čuvenu haljinu. Naime, u rebootu serije, Keri svojoj prijateljici pokazuje ovu haljinu uz komentar.

"Želiš li da vidiš nešto neverovatno? Ovo je moj ponos i radost. Nosila sam je tek dva puta - jednom u Parizu i jednom ovde, tek tako - iz zabave. Sedela sam na prozoru i jela kokice", kaže Keri.

A čuvena haljina neće ostati da čami u Kerinom ormaru, jer u seriji planira da je pokloni Šarlotinoj ćerki Lili.

Inače, stil popularne kolumnistkinje Keri Bredšo postao je kult u svetu mode, a njena omiljena modna izdanja iz nastavka serije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Modna izdanja čuvene novinarke u kultnoj seriji