O radnji i kvalitetu serije "And Just Like That" uveliko se raspravlja, a jedino zbog čega nema mesta kritici su modna izdanja poznatih junakinja kultne serije "Seks i grad".

U tome svakako prednjači Keri Bredšo koja je u seriji i glavna zaljubljenica u modu sa njujorških ulica.

Među izdanjima vrednim svakog pomena je i svetloplava haljina dizajnerke Norme Kamali. Asimetrična haljina pod nazivom Diana napravljena je od poliestera i spandeksa kako bi maksimalno prianjala telu, a svojim naborima na ključnim mestima naglasila figuru.

Sara Džesika Parker u svetloplavoj haljini čija je prodaja porasla nakon što ju je ona nosila.
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Otkako je još u oktobru 2021. godine Sara Džesika Parker u njoj snimljena na setu serije, prodaja je porasla do te mere da je model češće rasprodat, nego dostupan.

"Nedeljno se naručuje i po nekoliko hiljada haljina, pa nije ni čudno što često nisu dostupne. Kao da ih besplatno delimo", našalila se dizajnerka u razgovoru za Vogue.

Mnogi ni ne znaju da je haljina zapravo nastala 70-ih godina, kada je Norma započela stvaranje svog brenda i do danas se nije previše menjala.
Sasvim slučajno postala je deo scene u kojoj Keri odlazi na prvi dejt nakon Zverkine smrti. Naime, kostimografkinji Moli Rodžers je trebalo šest identičnih haljina za snimanje te scene.

Keri Bredšo je za snimanje serije ponela plavu haljine Norme Kamali.
Norma Kamali 

S obzirom na prirodu scene u kojoj se Keri dogodi jedna nezgoda, Moli je morala da bude sigurna da će imati dovoljno haljina za presvlačenje jer za pranje nije bilo vremena.

I pored toga, upečatljiva haljina je već nekoliko meseci najtraženija u Norminoj ponudi, a za sve je zaslužna naravno Keri Bredšo na koju se ugledaju milioni žena.

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Plava haljina Norme Kamali postala je popularnija nego ikada nakon prikazivanja u nastavku serije "Seks i grad".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!