Čuvenog Ejdana smo poslednji put su se videli u drugom filmu "Seksa i grada", kada su Keri i on, iako su oboje bili u braku, razmenili romantični poljubac.

U poslednjim epizodama šeste sezone popularne serije, nakon što su raskinuli, Keri Bredšo je na svog bivšeg verenika naletela dok je nosio bebu u naručju.

Zato ne čudi ideja da bi njih dvoje ponovo mogli da se sretnu u novoj sezoni, pogotovo nakon što je glumac Džon Korbet prošle godine potvrdio svoje učestvovanje u nastavku.

Ipak, postoji mali problem. Naime, glumac se nije pojavio na premijeri nove sezone, niti je viđen na nekim paparaco fotografijama tokom snimanja nove sezone serije zbog lega mnogi sumnjaju da ćemo ga gledati u nastvaku serije "And just like that".

Mnogi sumnjaju da će se Ejdan pojaviti u prvom delu nastavka Seksa i grada.
Youtube 

Od deset novih epizoda, HBO je za sada emitovao sedam, tako da nema još puno prostora da se Džon, odnosno Ejdan, zapravo pojavi u seriji.

Ipak, pojedini fanovi imaju i drugi razlog za nadanje - ako se ne pojavi u prvih deset epizoda, eto još više razloga da serija dobije još jednu novu sezonu. Da li ti ima smisla? Nismo sigurno jer su američki mediji pisali da je posle pet optužbi za seksualno uznemiravanje na račun glumca Krisa Nota, izvesno je da drugi deo kultne serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that" neće biti sniman.

Spekuliše se da se drugi deo nastavka neće snimati zbog optužbi na račun glumca Krisa Nota
Youtube 

Ekipa "Seksa i grada" potvrdila je snimanje nove sezone početkom prošle godine. Glavne glumice - Sara Džesika Parker, Sitnija Nikson i Kristin Dejvis ponovo su se ujedinile bez Kim Katral kako bi snimile novih deset epizoda a Samantin izostaka je mnoge razočarao.

Nastavak je našap na podeljen komentare, jedni ga hvale, drugi kude
Youtube 

Serija sada prati komplikovani život žena u pedesetim godinama dok pokušavaju da se snađu u novoj društvenoj klimi političke korektnosti i različitosti. Serija je naišla na podjednako pozitivne i negativne kritike.

"Glavne tri junakinje su sada tako društveno i kulturno osvešćene i to je toliko izoštreno da ceo poduhvat deluje zamorno, ponekad neautentično i na trenutke vrlo neprijatno. I na tome bizaista trebalo poraditi i ispraviti", prokomentariala je kritičarka Radio times-a.

Serija sada prati komplikovani život žena u pedesetim godinama
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!