Posle pet optužbi za seksualno uznemiravanje na račun glumca Krisa Nota, izvesno je da drugi deo kultne serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that" neće biti sniman.

Takođe, ovo nije jedini razlog, već i to što fanovi uporno kritikuju političku "nekorektnost" u seriji i nazivaju je "preteranom i usiljenom".

Iako su bili u toku razgovori o drugoj sezoni, sada su svi ti razgovori stali, rekao je izvor za Us Weekly.

- Pričalo se o tome kako bi mogla da se uradi još jedna sezona, ali posle nekoliko dana svi ti razgovori su stali. Optužbe na račun jednog od glavnih likova u seriji, iako ga više nema, poljuljale su reputaciju serije - rekao je izvor.

Drugi deo "Seks i grada" neće se snimati.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, pet žena su ranije izjavile da ih je glumac seksualno napao u periodu između 2004. i 2015. godine, a Zverka je, sve optužbe odbacio, naglašavajući kako je sa svim damama koje su se oglasile imao "sporazumne susrete".

Krisa Nota pet žena je optužilo za seksualno uznemiravanje.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glavne glumice ovog ostvarenja, Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson, uputile su javno podršku svim ženama koje su Krisa Nota optužile za seksualno uznemiravanje.

-Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to moralo biti jako teško izvodljivo i pohvaljujemo ih za to - napisale su glumice u zajedničkom saopštenju na društvenim mrežama.

Youtube, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Kris Not bio je jedan od omiljenih likova iz serije "Seks i grad"

Nedavno je objavljeno i da je Sara Džesika slomljenog srca i tužna zbog situacije sa Notom, kao i da smatra da je i ona jednim delom razočarala publiku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!