Da je ovo možda i najturbulentniji period u životu slavnog glumca, govori i vest o kojoj bruje svetski mediji. Naime, Kris Not, kog obožavamo da gledamo u ulozi Zverke u seriji "Seks i grad" optužen je za silovanje od strane dve žene.

Naime, jedna od njih stupila je u javnost sa tvrdnjama da ju je Kris Not silovao 2004. godine kada je ona imala samo 22 godine, a glumac 49. Ove optužbe detaljno su opisane u novom izveštaju "The Hollywood Reporte", koji je objavljen u četvrtak.

Kris Not dao izjavu povodom optužbi da je silovao dve žene.
Shutterstock 

Dve žene, koje se ne poznaju, obratile su se policiji odvojeno, a ono što je posebno privuklo pažnju je to što su se njihova svedočenja dogodila u razmaku od nekoliko meseci.

Njihove tvrdnje su da ih je glumac seksualno zlostavljao. Navodne žrtve, koje koriste pseudonime Zoi i Lili, rekle su da ih je emitovanje nastavka kultne serije "Seks i grad" dodatno uznemirilo i vratilo u tragičan period.

Zoi i Lili su rekle da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine.

Kris Not je odmah negirao optužbe u izjavi koja je glasila:

- Optužbe protiv mene, koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana. "Ne" uvek znači "ne"! To je linija koju nisam prešao.

Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo - ja nisam napao ove žene.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!