Svet ne prestaje da bruji o optužbama protiv Krisa Nota. Naime, pet žena prijavilo je seksualno zlostavljanje od strane glumca, koji tvrdi da su ovi navodi potpuno lažni.

I dok su svi mislili da je ovo jedan od najtežih trenutaka u karijeri Krisa Nota, glumac je iznenadio javnost kada se sa osmehom na licu pojavio ispred fotografa.

Nakon što je nekoliko žena iznelo iskustva kroz koja su prošle sa Krisom Notom, Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis dale su izjavu u kojoj su podržale žrtve.

Sara Džesika Parker smatra da će optužbe protiv Krisa Nota negativno uticati na celu ekipu serije.
Dave Allocca/Starpix / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, da ova tema ne jenjava, govori i osećanje Sare Džesike Parker koja strahuje da će ovo dešavanje negativno uticati na celu ekipu nastavka "And Just Like That".

Kako je otkrio izvor blizak glumici, cela priča o kolegi joj je teško pala, a iz nekog razloga, upravo se ona oseća kao da je sve razočarala i izneverila, piše Us Weekly.

Uoči Božića "The Hollywood Reporter" objavio je priče dveju žena, koje su pod pseudonimima Zoi i Lili optužile javno Nota da ih je seksualno zlostavljao, ali je on sve to negirao.

Sara Džesika Parker misli da je izneverila publiku jer Kris Not dobija optužbe.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšo i ljuta je jer su ona, ali i svi ostali iz serije, dovedeni u ovu poziciju. Nije tu reč o novcu, već o onom što je Keri radila. Keri je uvek želela da pomogne drugim ženama, a sada su, dok je ona trebalo na njih da pazi, žene otkrile da su bile povređene.

Svoju ulogu Keri Bredšo i njene moći Sara Džesika Parker shvata jako ozbiljno, a s velikom moći dolazi i ogromna odgovornost. Iako je ona i te kako svesna da sve ovo nema veze s njom, nego s njim, opet oseća da je sve izneverila - rekao je izvor.

Kris Not negira sve optužbe.
Instagram 

Podsetimo, tri žene su ranije izjavile da ih je glumac seksualno napao u periodu između 2004. i 2015. godine, a Zverka je, sve optužbe odbacio, naglašavajući kako je sa svim damama koje su se oglasile imao "sporazumne susrete".

Advokat Endru Bretler, takođe, tvrdi da njegovog klijenta niko od nadležnih još nije kontaktirao, preneo je bio "Deadline", ali da je Kris svakako spreman na potpunu saradnju.

Youtube, ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia Seks i grad doneo je Sari Džesiki Parker planetarnu slavu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!