Ovih dana Holivud potresa vest da je popularni glumac Kris Not seksualno napao tri žene, koje su javno iznele svoja svedočenja.

Iako se glumac odmah oglasio i negirao ove navode, isplivale su informacije da se njegova supruga ne oseća dobro zbog svega što se dešava.

Kako su strani mediji preneli, Kris Not je sa svojom suprugom trebalo da proslavi Božić, ali to se neće dogoditi.

Glumice serije "Seks i grad" podržale žene koje su optužile Krisa Nota za silovanje.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovoga puta, zvezde serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis odlučile su da se oglase povodom optužbi na račun njihovog kolege.

"Vrlo smo tužne što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to bilo teško da učine i pohvaljujemo ih za to", napisale su glumice u zajedničkoj izjavi na Instagram profilu.

Glumice "Seksa i grada" putem storija podržale žene koje su prijavile Krisa Nota.
Instagram 

Podsetimo, prošle nedelje Krisa Nota su dve žene optužile za seksualno zlostavljanje. Tvrde da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i u Njujorku 2015. godine. Nakon toga se javila i treća žena, koja tvrdi da se seksualno zlostavljanje dogodilo kada je imala samo 18 godina.

Glumice "Seksa i grada" pružile podršku ženama koje su Krisa Nota optužile za seksualno zlostavljanje.
printscreen/instagram 

Kris Not je odmah negirao optužbe u izjavi koja je glasila:

- Optužbe protiv mene, koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana. "Ne" uvek znači "ne"! To je linija koju nisam prešao.

Glumice serije "Seks i grad" tvrde da su hrabre žene koje su Krisa Nota prijavile za seksualno zlostavljanje.
Shutterstock 

Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo - ja nisam napao ove žene.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!