Slavni glumac Kris Not, kog obožavamo kao čuvenog Zverku, poslednjih dana suočava se sa optužbama da je seksualno napao dve žene. Naime, žrtve su iznele svoja svedočenja u kojima su navele da je glumčev napad na njih ostavio traumu.

Dve žene, koje se ne poznaju, obratile su se policiji odvojeno, a ono što je posebno privuklo pažnju je to što su se njihova svedočenja dogodila u razmaku od nekoliko meseci.

Rajan Rejnolds obrisao sve objave u kojoj Kris Not reklamira kućni bicikl njegove kompanije.
Shutterstock 

Iako je glumac istog momenta demantovao ovakve optužbe, drama dobija novi epilog. Naime, nedavno je društvenim mrežama odjeknula reklama poznatog brenda kućnih bicakala, koja je ujedno predstavljala parodiju na nastavak serije "Seks i grad".

S obzirom da je nastavak naišao na niz negativnih kritika, i ova reklama je napravljena u šaljivom maniru, aludirajući na to da je Zverka opet živ.

Da stvar bude još više meta, kao narator se pojavljuje Rajan Rejnolds, koji svoj monolog započinje sa rečenicom "And just like that..." nakon koje nam brzo pročita sve prednosti ovog proizvoda kao i u svakoj reklami.

Nakon optužbi za sekusalni napad, ukinuta reklama za kućni bicikl u kojoj glumi Kris Not.
LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia 

Nakon optužbi da je Kris Not seksualno zlostavljao dve žene u Los Anđelesu i Njujorku, glumac Rajan Rejnolds obrisao je sa društvenih mreža sve objave vezane za reklamu koju je njegova marketinška agencija radila sa Notom za kompaniju Peloton.

Reklama je snimljena kako bi Peloton sanirao štetu nastalu nakon epizode serije "And Just Like That". U prvoj epizodi Zverka, kojeg tumači Kris Not, doživi srčani udar i premine nakon vožnje na Pelotonovom sobnom biciklu, a nakon emitovanje epizode prodaja kompanije pala je za 61%.

Rajan Rejnolds obrisao reklamu u kojoj glumi Kris Not.
printscreen/youtube 

Reklamu je radila Rejnoldsova marketinška agencija Maximum Effort, a sada ju je povukla sa svih društvenih mreža.

- Svaka pojedinačna optužba za seksualni napad mora se shvatiti ozbiljno. Nismo bili svesni ovih optužbi kada smo predstavili Krisa Nota u našem odgovoru na nove epizode serije. Dok čekamo više informacija, prestali smo da emitujemo ovu reklamu i povukli povezane objave na društvenim mrežama - rekao je zastupnik kompanije Peloton, prenosi Newsweek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!