Nakon što je serija "Seks i grad" nedavno imala premijeru svog nastavka pod nazivom "And just like that", odjeknula je vest da je čuveni Zverka optužen za silovanje od strane dve žene.

Naime, jedna od njih stupila je u javnost sa tvrdnjama da ju je Kris Not silovao 2004. godine kada je ona imala samo 22 godine, a glumac 49. Ove optužbe detaljno su opisane u novom izveštaju "The Hollywood Reporter", koji je objavljen u četvrtak.

"Prišao mi je za sto u restoranu i flertovao. Ne znam kako je kasnije nabavio moj broj i slao mi je glasovne poruke", rekla je medijima.

Krisa Nota dve žene su optužile za silovanje.
DAVE V/ZFI / Bauer Griffin / Profimedia 

Ona je dalje opisala da je otišla do Notovog stana da mu vrati knjigu, ali kada je ušla u stan, glumac ju je poljubio, dovukao do kreveta i skinuo. Kaže da je iskustvo bilo veoma traumatično.

"Bilo je jako bolno, vikala sam da stane, ali nije", rekla je žena.

Dve žene, koje se ne poznaju, obratile su se policiji odvojeno, a ono što je posebno privuklo pažnju je to što su se njihova svedočenja dogodila u razmaku od nekoliko meseci.

Njihove tvrdnje su da ih je glumac seksualno zlostavljao. Navodne žrtve, koje koriste pseudonime Zoi i Lili, rekle su da ih je emitovanje nastavka kultne serije "Seks i grad" dodatno uznemirilo i vratilo u tragičan period.

Kris Not spreman je da svedoči na sudu.
Dave Allocca/Starpix / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Čuveni Zverka je odbacio sve optužbe o seksualnom zlostavljanju, ali je medijima potvrdio da je sa pomenutim ženskim osobama imao "sporazumne susrete".

- Optužbe protiv mene, koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana. "Ne" uvek znači "ne"! To je linija koju nisam prešao. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo - ja nisam napao ove žene- bio je izričit glumac u svojoj prvoj izjavi.

Kris Not tvrdi da su optužbe za silovanje lažne.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njegov advokat Endru Bretler rekao je za "Dedlajn" da glumca niko od nadležnih organa još nije kontaktirao, ali da je Kris Not spreman na potpunu saradnju na slučaju ukoliko ga iko bude kontaktirao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!