Koliko su samo milioni dugo iščekivali nastavak serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That", toliko su nove epizode dobile pregršt negativnih kritika.

Fanovi, vidno razočarani novim dešavanjima u nastavku, ostavili su brojne kritike na društvenim mrežama, posebno zbog činjenice da čuveni Zverka umire.

Kris Not snimio reklamu za kućne bicikle i parodijom nasmejao sve do suza.
Dave Allocca/Starpix / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako to niko nije očekivao, na kraju prve epizode, posle napornog treninga Zverka doživljava srčani udar, a Keri ga zatiče na podu kupatila nakon što se vrati sa koncerta Šarlotine ćerke.

Iako je to dešavanje izazvalo suze armiji obožavalaca kultne serije, već u drugoj epizodi gledamo Zverkinu sahranu. Ipak, pre samog udara, Kris Not je vozio kućni bicikl, koji je, pretpostavlja se, bio marke Peloton.

Ono što je sada mnoge nasmejalo do suza jeste da se Zverka opet pojavljuje u reklami za isti bicikl, a čak se i poziva na događanja iz serije.

Naime, Zverka u ovoj reklami razgovara sa svojom instruktorkom, koja se isto pojavljuje na kratko u seriji. On kaže kako se oseća odlično, ona se slaže, a na kraju postavlja pitanje: "Hoćemo opet?". U tom trenutku, bicikl zauzima prvi kadar.

Kris Not se u novoj reklami šali na račun novih epizoda serije "Seks i grad".
Instagram 

Da stvar bude još više meta, kao narator se pojavljuje Rajan Rejnolds, koji svoj monolog započinje sa rečenicom "And just like that..." nakon koje nam brzo pročita sve prednosti ovog proizvoda kao i u svakoj reklami.

Ipak, sve se završava rečenicom "He is alive", odnosno "On je živ", čisto da nam naglase da su svesni da prave parodiju na "Seks i Grad".

Cela stvar je, naravno, odrađena u koordinaciji sa HBO produkcijom, što nam naravno govori i brzina kojom se pojavila ova reklama. Fanovi serije su i dalje šokirani ovom odlukom autora serije. Sam utisak je podelio publiku.

Uz nedostatak Samante, mnogima nije jasno zašto Keri nije odmah zvala hitnu pomoć. Neki su besni, dok se pojedinima dopada ovakav rasplet.

Međutim, kao što je neko već primetio, ova reklama je stigla brže nego što je Keri pozvala lekare, i ako ništa, ujedinila je sve fanove serije koji su oduševljeni ovakvom parodijom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!