Popularni glumac Kris Not je glavna meta medija u poslednje vreme. Naime, nakon emitovanja nastavka serije "Seks i grad" usledile su brojne kritike na račun glumaca, ali čuveni Zverka dospeo je u prvi plan, onaj negativniji.

Tri žene optužile su Krisa Nota za seksualni napad, a glumac se odmah oglasio i oštro negirao ove navode.

Navodne žrtve, koje koriste pseudonime Zoi i Lili, rekle su da ih je emitovanje nastavka kultne serije "Seks i grad" dodatno uznemirilo i vratilo u tragičan period.

Krisu Notu poljuljan brak otkako je optužen za silovanje.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Optužbe protiv mene, koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana. "Ne" uvek znači "ne"! To je linija koju nisam prešao.

Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo - ja nisam napao ove žene - rekao je glumac.

S obzirom da će ovaj slučaj tek dobiti razrešenje i da se trenutno pomno prati, svetski mediji već pišu da je Tara Vilson, supruga Krisa Nota, jako uzrujana zbog optužbi na račun njenog supruga. Izvor za "The US Sun" izjavio je da se Tara ne oseća dobro, zbog čega je odlučila da se osami.

Tara Vilson se ne oseća dobro otkako je njen suprug optužen za silovanje od strane tri žene.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Jedna od tri žene koje su iznele optužbe rekla je da je Kris izjavio da je monogamija prevara, čak i u braku.

- Možda nije monogaman, utvrdili smo da njegova žena nije znala. Ako ništa drugo, on je kriv za to. Ona je u Los Anđelesu i jako je uzrujana. Nije joj dobro. Planirali su zajedno da provedu Božić, ali to se sada ne zna - rekao je prijatelj slavnog para.

- Postoje dve strane svake priče i ljudi to moraju znati pre nego što osude. Kris kojeg sam upoznao, nije Kris kojeg opisuju ove žene. Svi njegovi prijatelji su uz njega. Voli da flertuje, ali nije ljigavac. Nije Vanstajn. Verujem mu i verujem da nije prošlo onako kako je navodno prikazano - dodaje prijatelj.

Supruga Krisa Nota želi mir za sebe i decu nakon što je glumac optužen za seksualni napad.
Shutterstock 

Prijatelj je otkrio da 67-godišnji Not nije znao da će ove optužbe izaći u javnost.

- Potpuno je zbunjen i zaprepašćen ovim optužbama. Vrlo je zbunjen zašto se pojavljuju sada, kada je objavljen nastavak "Seksa i grada" - objasnio je prijatelj.

Tara i Kris upoznali su se još 2001. godine kada je ona bila barmenka u klubu "The Cutting Room". U braku su od 2012. godine i zajedno imaju dva sina, 13-godišnjeg Oriona i 18-mesečnog Kitsa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!