Ova godina neslavno se završava za čuvenog Zverku.

Ne samo što je "ubijen" na samom početku nastavka serije "Seks i grad", već su se pojavile i 2 žene koje su ga optužile za silovanje.

Jedna od njih istupila je u javnost sa tvrdnjama da ju je Kris Not silovao 2004. godine kada je imala samo 22, a glumac 49. Ove optužbe detaljno su opisane u novom izveštaju "The Hollywood Reporter", koji je objavljen u četvrtak.

Dve žene, koje se ne poznaju, obratile su se policiji odvojeno, a ono što je posebno privuklo pažnju je to što su se njihova svedočenja dogodila u razmaku od nekoliko meseci. Navodne žrtve, koje koriste pseudonime Zoi i Lili, rekle su da ih je emitovanje nastavka kultne serije "Seks i grad" dodatno uznemirilo i vratilo u tragičan period.

Krisa Nota dve žene su optužile za silovanje.
Youtube 

Međutim, zbog ovih optužbi, sada se u centar pažnje vratilo i svedočenje iz 1995. godine Notove bivše partnerke, manekenke Beverli Džonson koja je izjavila, što je i ostalo u sudskim dokumentima da joj je glumac pretio da će je unakaziti i ubiti, kao i da ju je tukao.

Članak, koji je objavljen u "The National Equirer" sada se pojavio na čuvenom Instagram profilu "Diet Prada", nakon što su zvezdu serije "Seks i grada" dve žene optužile za silovanje.

Prema članku, Džonson, koja sada ima 69 godina, tvrdi da ju je Not, s kojim je izlazila između 1990. i 1995. tukao tokom njihove veze, kao i da joj je pretio smrću i zvao je "do 25 puta dnevno".

Takođe je pretio da će je unakaziti, pa čak i "zakleo se da će joj ubiti psa".

Novine su tada objavile da je Beverli rekla prijatelju:

"Nikada u životu nisam bila tako uplašena. Prosto ne mogu da verujem da bi se neko ko je nekada bio tako nežan i sladak mogao pretvoriti u ovog pobesnelog divljeg čoveka".

Beverli Džonson optužila je svog bivšeg dečka, Krisa Nota da ju je tukao i maltretirao tokom veze.
printscreen/youtube 

Kris Not je negirao optužbe koje je manekenka iznela protiv njega. Protiv njega nikada nije podneta krivična prijava.

Žene koje danas optužuju Nota tvrde da je imao seks sa njima ispred ogledala, bez njihovog pristanka.

Prvi napad se dogodio 2004. godine, dok se drugi dogodio 2015. godine, tri godine nakon što se Not oženio svojom suprugom Tarom Vilson, sa kojom ima dvoje dece.

Svi napadi dogodili su se nakon što je glumac oženio sadašnju suprugu.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!