Izgled popularnih glumica, Zverkina smrt i nedostatak Samante samo su neki od razloga zbog kojih je nastavak serije "Seks i grad" naišao na niz osuda i negativnih kritika. Društvene mreže su brujale, a glumice su se zbog osuda na račun svog izgleda i oglasile.

Mnogi verni obožavatelji ovog serijala teško su prihvatili scenu u kojoj Zverka, kojeg tumači glumac Kris Not koji se trenutno bori potiv optužbi za seksualno zlostavljanje, umire. Ovoga puta, u sceni koja je premijerno prikazana u četvrtak, 23. decembra, drugi lik u seriji otkriva da je Keri, zapravo nadimak od jednog imena.

Obožavatelji "Seksa i grada" negoduju nastavak serije jer su tek posle toliko godina saznali pravo ime Keri Bredšo.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, otkako je "Seks i grad" premijerno prikazan 2008. godine, lik Sare Džesike Parker uvek se nazivao jednostavno Keri. Ipak, u sceni koja je premijerno prikazana u četvrtak, saznaje se da je to zapravo nadimak za ime Kerolin.

Otkriće je zasigurno iznenadilo i brojne dugogodišnje obožavatelje hit serije, koji se ovih dana verovatno pitaju kako su mogli propustiti taj sitni detalj svih ovih godina.

Scena u kojoj se otkriva njeno pravo ime događa se rano u epizodi, kada Keri, "nesposobna" da skuva kafu u starom stanu u kojem je živela pre nego što se udala, upada u obližnji bar. Muškarac iza pulta srdačno je pozdravlja, nazivajući je Kerolin.

Pravo ime Keri Bredšo koje se spomene na samom početku epizode nije moglo proći neopaženo. vernim fanovima
Youtube 

Da je Kerolin njeno puno ime bila je velika novost za mnoge obožavatelje, iako to tehnički nije nova informacija za one najvernije među njima. Naime, Kerina stranica Vikipedije već godinama navodi njeno puno ime kao Kerolin Meri Keri Bredšo, ali ovo je prvi put da smo to ime čuli i u seriji.

Strastveni obožavatelji serije brzo su se oglasili na Tviteru i drugim društvenim mrežama kako bi podelili svoja razmišljanja o ovom otkriću:

"Onaj neprijatan trenutak kada gledate seriju 20 godina i shvatite da se Keri zove Kerolin", "Da li samo ja nisam znala da je Keri samo nadimak?", "Pa ovo je hit, posle toliko godina saznam kako se zove glavni lik", glasili su samo neki od komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!