Dok ceo svet priča o optužbama četiri navodnih žrtvi, glumac Kris Not je dao samo jednu izjavu. Čuveni Zverka uslikan je u Grejt Beringtonu, nekoliko dana nakon što je njegova supruga Tara Vilson uslikana u Los Anđelesu bez venčanog prstena.

Kris nije izgledao uznemireno ili zabrinuto. Naprotiv, glumac nije skidao osmeh sa lica, a potom je fotoreporterima rekao:

Prvo pojavljivanje Krisa Nota nakon optužbi da je seksualno zlostavljao žene nije pokazalo da je glumac uznemiren.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Imate moju izjavu, zar ne? Sada ću pustiti da žetoni padnu tamo gde mogu. Moja izjava je moja izjava, to je sve što mogu da dam.

Podsetimo, u izjavi nakon užasnih optužbi, Kris je rekao da je sve laž.

- Optužbe protiv mene od strane osoba koje sam upoznao godinama, čak i decenijama unazad, su kategorički netačne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina, ili 30 dana. "Ne" uvek znači "ne" - to je linija koju ne prelazim! Susreti su bili sporazumni - istakao je Not za Page Six.

- Teško je ne dovesti u pitanje tajming ovih priča koje izlaze. Ne znam zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo - nisam napao ove žene - naveo je Not.

Bez obzira na optužbe, Kris Not ne skida osmeh sa lica.
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, njujorška pevačica Lisa Džentajl optužila je Krisa Nota za seksualno uznemiravanje 2002. godine, što je četvrta optužba na njegov račun.

Lisa tvrdi da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom stanu u Njujorku, a incident se navodno dogodio nakon što je glumca srela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

- Slinio je po meni i brzo mi je postalo neprijatno. Postao je agresivniji, stavio obe ruke na moje grudi i počeo ih je jako stiskati preko moje košulje - tvrdi ova kantautorka.

Lisa je ispričala svoju traumu kroz koju je prošla zbog uznemiravanja Krisa Nota.
Youtube 

- Nastavila sam da guram njegove ruke sa sebe, prema dole, dok ih je on uporno vraćao gore na moje grudi. Pokušavala sam da ga nateram da prestane. Zatim je gurnuo moje ruke prema svome penisu. Nakon što sam ga uspela odgurnuti, postao je vrlo ljut i počeo je vrištati i nazivati me zavodnicom i kujom, nakon čega je izjurio iz mog stana - tvrdi Lisi.

Pored četiri žrtve, u javnost je isplivala i zabrana prilaska iz 1995. godine, koju je zatražila njegova bivša devojka Beverli Džonson. Zlostavljane žene podržale su i Krisove koleginice sa seta serije "Seks i grad", koje su svoju izjavu podelile na Tviteru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!