Obožavatelji serije "Seks i grad" zanemeli su kada je prošle nedelje svet obišla vest da je čuveni Zverka optužen za silovanje od strane dve žene.

Nakon što je jedna od žrtva iznela potresne detalje u svom svedočenju, sada se javila i četvrta žrtva koja je prepričala incident s Krisom Notom iz 2002. godine.

Naime, radi se o njujorškoj pevačici Lisi Džentajl, koje je navela da se sve dogodilo nakon što se glumac ponudio da je poveze kući iz jednog restorana.

"Kada smo došli ispred zgrade, pitao je da li može da uđe. Nakon što sam mu rekla da nemam čime da ga ponudim rekao je da je to okej, da samo želi da vidi gde živim", rekla je Lisa.

Pevačica iz Njujorka četvrta je žrtva Krisa Nota.
Youtube 

Kada su ušli u stan nasrnuo je na nju i postajao sve agresivniji. "Pokušala sam da ga zaustavim, ali nije se dao. Prisiljavao me je da ga diram", istakla je Lisa koja je na kraju jedva uspela da ga odgurne.

Glumac je zatim nazivao raznim pogrdnim imenima, a zapretio joj je da će, ako ikom kaže, unišiti njenu karijeru. "Bojala sam se da bilo šta uradim. On je ugledan čovek, vrlo lako je mogao da mi uništi život", rekla je Lisa.

Pevačica je Krisa prvi put upoznala 1998. u istom restoranu. "Bio je tu stalni gost i dobar prijatelj vlasnika. Često sam ga viđala jer sam i sama tu dolazila s prijateljima i porodicom", rekla je.

Kris Not je pretio žrtvama i nazivao ih pogrdnim imenima.
DAVE V/ZFI / Bauer Griffin / Profimedia 

Kako kaže na ovaj potez se odlučila nakon što je videla izjave i ostalih žrtava. "Mislim da sve zaslužujemo trenutak na sudu s gospodinom Notom", izjavila je Lisa.

Podsećamo, otkako su krenule optužbe za seksualno zlostavljanje, Krisu su se zatvorila mnoga vrata. Iako je sve negirao, glumac je dobio otkaz u seriji, povučena je njegova reklama te je izgubio milionske projekte.

Supruga Krisa Nota nakon otpužbi udaljila se od njega
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Pored četiri žrtve, u javnost je isplivala i zabrana prilaska iz 1995. godine, koju je zatražila njegova bivša devojka Beverli Džonson.

Njegovu suprugu sve je veoma potreslo pa je odlučila na neko vreme da se udalji od njega, a nedavno je uslikana u javnosti bez burme. Nedavno su zlostavljane žene podržale su i Krisove koleginice sa seta serije "Seks i grad", koje su svoju izjavu podelile na Tviteru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!