Nakon što su tri žene optužile Krisa Nota za silovanje (67), njegova 27 godina mlađa supruga Tara Vilson navodno živi odvojeno od njega.

Tara je snimljena u ponedeljak ispred njihovog doma u Los Anđelesu kako ulazi u automobil.

Bila je u ležernom izdanju, farmerkama, zimskoj jakni i čizmama, a izgledala je neispavano, a ono što je mnogima zapalo za oko to je da nije imala burmu na ruci.

U autu je bio njen i glumčev mlađi sin, 18-mesečni Kits. Kako su ispričali prijatelji para, Tara je jako uznemirena i oseća se užasno zbog optužbi protiv Krisa.

Inače, njih dvoje upoznali  su se 2002. u baru Cutting Room, čiji vlasnik je upravo Kris, a ona je tamo u to vreme radila. Uskoro je poslovni odnos prerastao u onaj ljubavni.

Par je 2008. dobio sina Oriona Kristofera, a četiri godine kasnije su se venčali na Mauiju. Supružnici su drugog sina Kitsa dobili u februaru 2020.

Supriga Krisa Nota Slomljena nakon optužbi za silovanje.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, Krisa se svi odriču nakon što su ga tri žene optužile za silovanje. Otpušten je iz glumačke ekipe serije "The Equalizer", nakon čega su se oglasili i producenti.

"Kris Not više neće snimati nove epizode The Equalizera, a odluka stupa na snagu odmah", preneo je The Associated Press odluku producenata CBS-ovog projekta. Gledaoci će Nota videti tek u jednoj epizodi serije koju je ranije snimio.

Kris Not je ugrozio karijeru nakon optužbi za silovanje.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nedavno su se oglasile i Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis putem Tvitera. Nikson je objavila zajedničku izjavu s njihovim potpisima u kojima sve tri izražavaju tugu zbog događaja i daju podršku ženama koje su prijavile slučajeve.

Krisa bi ove optužnice mogle koštati karijere i braka, a neki tvrde da će možda biti "proteran" iz Holivuda, a mnogi komentarišu da ga čeka suđenje kakvo je imao i filmski mogul Harvi Vajnstin.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!