Glumac Kris Not biće izbačen iz scena u finalu nastavka serije "Seks i grad", pod nazivom "And Just Like That" zbog optužbi za silovanje, piše Variety.

Zverka je navodno trebao da se ponovo pojavi s Keri u poslednjoj epizodi koja treba da se emituje 3. februara, ali nakon što se suočio s optužbama za seksualne napade, njegove scene su izbačene.

Zverka se pojavio samo u prvoj epizodi nastavka, u kojoj je doživeo srčani udar usled čega je preminuo.

Zverka izbačen iz poslednje epizode.
Youtube 

Variety piše da je glumac trebao da se pojavi u finalnoj epizodi u fantastičnoj sceni u kojoj se Keri ponovo susreće s Zverkom na pariškome mostu Pont des Arts gde je želela da prospe njegov pepeo.

Krisa Nota 5 žena optužilo je za silovanje.
RW/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Scena je navodno trebala da prikaže kako se Keri konačno pomirila sa smrću supruga i u njoj je trebao da se pojavi i Not. Naime, glumački par je i uslikan tokom snimanja pomenute scene, ali kreativni tim serije odlučio je da je ipak izbaci.

Podsetimo, nekoliko žena se javilo proteklih nedelja s optužbama da ih je Kris seksualno uznemiravao. Neke od njih podelile su i detalje kobnog susreta.

Zbog optužbi za silovanje Krisu Notu ugrižena je karijera.
DFY+MART / KCS Presse / Profimedia 

Glumac je u decembru demantovao optužbe rekavši da su lažne, ipak, nedugo nakon optužbi CBS je Notu otkazao angažman u kriminalističkoj seriji "The Equalizer".

Njegove koleginice iz serije Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis objavile su zajedničku izjavu u kojoj izražavaju tugu zbog optužbi protiv glumca i pružile su podršku ženama koje su ga prijavile.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!