Bosanska influenserka Lejla Hajrović, u Srbiji poznatija kao nekadašnja prijateljica Zorannah pokazala je svoja odevna izdanja za doček, ali ono be čega nije mogao da prođe je svakako papreno skupa torba.

Tako je i ovoga puta influenserka i supruga bosanskog fudbalera Izeta Hajrovića, privukla pažnju medija u regionu svojim luksuznim načinom života.

Malo ko nije čuo za francusku modnu kuću Hermes koja je do pre nekoliko godina imala listu čekanja za poznatu torbu Birkin. Iako ista lista više ne postoji, ovaj komad je i dalje jedan od najskupljih i najprestižnijih u modnom svetu.

Lejla Hajrović može a se pohvali zavidnom kolekcijom torbi.
Instagram 

Influenserka Lejla Hajrović može da se pohvali svojom zavidnom kolekcijom Birkin torbi, u svim veličinama.

Pratioci su je nedavno pitali koja veličina kultnih torbi joj je omiljena, a ona je istakla da su to 35 i 40 koje spadaju među veće torbe za koje se najavljuje da će zavladati modnom scenom u 2022. godini.

Mnogi kažu, a među njima i Lejla, da je Birkin odlična investicija obzirom da joj vrednost iz godine u godinu raste. Iako ih u svom ormaru ima nekoliko, Lejla je sada kupila torbu u beloj boji čija cena prelazi 10.000 evra.

Lejla je poznata kao žena koja itekako uživa u modi, prati aktuelne trendove i redovan je kupac luksuznih brendova, te ne čudi da izdvaja novac upravo u prave stvari. Chanel, Gucci, Prada, samo su neki od luksuznih brendova čije komade Lejla čuva u svom ormanu na kom bi joj pozavidele i svetske zvezde.

Instagram Lejla Hajrović obožava Birkin torbe brenda Hermes

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!