Opšte je poznato da su torbe Hermes Birkin izuzetno skupe i jedan od najtraženijih modnih predmeta na svetu.

S obzirom na to da se cena ovakve torbe kreće od 12 hiljada dolara, možete biti sigurni da nije napravljena od veštačke kože. Hermes za izradu svojih torbi obično koristi teleću kožu, kao i kožu krokodila, noja, koze i guštera čiji lov je u mnogim zemljama ilegalan.

Sve brave, kopče i ključevi Hermes torbe obloženi su paladijumom ili zlatom koji su veoma skupoceni.

Influenserka Lejla Hajrović poseduje nekoliko Hermes torbi u svojoj kolekciji, a sada se na Instagramu pohvalila najnovijom u bež boji.

lejla hajrovic u krem braon kombinaciji
Instagram 

Tako je i ovoga puta influenserka i supruga bosanskog fudbalera Izeta Hajrovića, privukla pažnju medija u regionu svojim luksuznim načinom života.

Lejla je poznata kao žena koja itekako uživa u modi, prati aktuelne trendove i redovan je kupac luksuznih brendova, te ne čudi da izdvaja novac upravo u prave stvari.

Birkin torba se smatra dobrom investicijom jer za razliku od većine stvari, Hermes tašne vremenom dobijaju na vrednosti. U stvari, vrednost Birkin torbe porasla je za 500 procenata u poslednjih 35 godina.

lejla
Instagram 

Poznata influenserka u svojoj kolekciji poseduje preko 10 torbi ovog prestižnog brenda, a u galeriji možete videti kako ih ona nosi:

Instagram Lejla Hajrović obožava Birkin torbe brenda Hermes