Jedna od najpoznatijih britanskih influenserki Džes Hant koja se inače bavi i modelingom, postala je tema svih svetskih medija nakon što je njen Fotošop blam postao viralan.

Naime, iako upotreba editora na fotkama i snimcima nije ništa novo, niti strano, uvek je zanimljivo kada se neko postavi kao da nije rađeno ništa, a zapravo se iz aviona vidi da je objava fotošopirana.

Džes koju samo na Instagramu prati preko milion ipo korisnika sada se pridružila ovoj listi nakon što je objavila fotografije i snimak iz Pariza uz reči "Moja omiljena destinacija".

Možda vam na prvu ništa nije čudno, ali kada malo bolje pogledate videćete da manekenka izgleda kao da je "nalepljena" na pozadinu, a da je u snimku korišćen green screen, kao što se radi na brojni TikTok videima.

dzes hant fotosop
printscreen/instagram 

Sporne fotke možete videti u galeriji ispod, a da zlo bude još gore, manekenka ni na jednoj fotki nema senku, a celo telo oivičeno je čudnom belom linijom. 

pritnscreen/instagram Džes Hant, Fotošop katastrofa

I umesto da prizna svoju grešku, Džes je nastavila da tvrdi da tu nema ni "F" od Fotošopa što su naravno jedva dočekali na društvenim mrežama.

"Ne mogu da ne vidim Fotošop", "Ti bar sebi možeš da priuštiš Pariz, čemu ovi jadni pokušaji Fotošopa", "Da, da, nisi editovala, a samo nam objasni zašto deluje kao da su nalepljene dve različite slike", "Njena stopala lebde"...

Pojedinci su čak pokušali da je opravdaju, ali ljudi se nisu dali prevariti.

Džes je i dalje uporna da nam pokaže da više treba da verujemo njoj nego sopstvenim očima, ali se nadamo da će u budućnosti biti barem malo manje "providna" barem kada je očigledna upotreba Fotošopa u pitanju.