Jedna od naših najpoznatijih blokerki Zorana Jovanović Zorannah, često se nalazila na meti tviteraša kada je njen fižički izgled u pitanju.

Najviše joj se zamerala prekomerna upotreba fotošopa, ali Zorana izgleda od loših komentara nije ništa naučila jer i dalje nastavlja po starom.

Naime, ona je nedavno ubacila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a svima je za oko zapala njena noga koja je vidno bila duža i deblja od druge.

zorannah preterala sa fotosopom
Instagram 

Nije trebali puno vremena da tviteraši prokomentarišu ovu fotografiju i ponovo isprozivaju Zoranu.

"Što više gledam u ovu nogu od 100 metara, to više ne verujem da je postavila ovo", napisala je jedna devojka, a druga je dodala: "Imam osećaj da će da me šutne ako kažem neki loš komentar", "Fotošop katastrofa koja će nas proganjati u snovima".

"Noge čačkalice nigde butine", "Jel realna ovolika razlika, i gde joj je koleno?, nizali su se komnetari na njenu objavu.

"Imam osećaj da joj je krivo što sa 30 godina nema nikog, pa je počela da glumi napaljenu klinku kako bi sebi stvorila privid. Uvek je putovala i izlazila, ali nije radila ovo to sad radi. O fotkama nemam reči...", nadovezala se sledeća tviterašica.

Sve u svemu, jasno je da je Zoranah "nešto" uradila sa nogom, ali nije joj prvi put da se nađe na udaru kiritika.

Tako je nedavno takođe bila na meti zbog previše istanjivanja svoje figure i da time šalje pogrešnu sliku mladim devojkama koji se na nju ugledaju.

Instagram Zorannah nekad i sad