Zorana Jovanović Zorannah godinama krije svoj ljubavni život, što bi se reklo ko zmija noge.

Iako su je u prošlosti povezivali sa brojnim poznatim licima, Zorana navode uglavnom nije komentarisala, a demantovala je samo u slučajevima da priče odu predaleko.

Iako se dugo smatralo da je sama, ovog puta fanovi su posumnjali da je ipak uletela u novu romansu, nakon što su je drugarice slučajno "otkrile" na svom Instagram storiju.

Naime, influenserka se nedavno našla na jednoj proslavi, i oduševila sve svojom pojavom. Zalizana kosa po uzoru na holivudske dive na crvenom tepihu, i kratka zlatna haljina učinile su da Zorana izgleda poput moderne princeze.

Đuskala je, zabavljala se, provodila i sve to podelila i sa pratiocima, a na žurki su se našle i Ena Luna, Marina Visković i mnogi drugi. Upravo je Marina "zalužna" za trenutak koji su "ulovili" fanovi.

Naime, dok je snimala kako se vesele, u jednom trenutku Marina je kamerom uhvatila trenutak dok se Zorana grlila sa nepoznatim mladićem na zabavi.

Mnogi su mišljenja da je to novi izabranik influenserke, iako je Zorannah dosta puta izjavljivala da ima mnogo više muških prijatelja, kao i da joj je dosta da je spajaju sa svakom muškom osobom sa kojom se zagrli.

Da li je je ovaj muškarac njen novi izabranik ili je zaista samo u pitanju samo drugarstvo, ostaje da vidimo, ali nesumnjivo je da njeni obožavatelji navijaju da ponovo nađe nekog s kim će biti srećna. Fotografije na kojima je blogerka prisna s nepoznatim muškarcem pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Zorana u zagrljaju nepoznatog muškarca