Zorana Jovanović Zorannah jedna je od prvih modnih i beauty blogerki u Srbiji, a i dalje važi za najpopularnije.
To joj polazi za rukom jer među prvima u našoj zemlji isprati najnovije svetske trendove koji nesumnjivo ostavljaju utisak.

Tako je nakon što su Dženifer Lopez i Kloi Kardašijan svetu pokazale kako izgledaju bez ekstenzija, Zorannah učinila isto.

Zbog prirode posla, za mnoge događaje voli da menja frizure, ali od nadogradnje ne odustaje jer joj upravo ona daje dodatni volumen i čini da kosa uvek izgleda raskošno.

zorannah bez nadogradjene kose
Instagram 

Ukoliko pratite Zoranu od početka njene blogerske karijere, sigurno se sećate da je bila prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi, koja je zbog previše tretiranja više nije služila. Tako je Zorannah odlučila da iskoreni svoju plavu kosu i pređe u tamnije. I sada dok je gledamo, čini nam se kao da nikada nije ni bila plava, ali ipak ove fotografije nas mogu podsetiti na taj period.

U galeriji možete videti kako je njena kosa izgledala nekada:

Instagram, printscreen/instagram Zorannah nekad i sad

Bujna, duga i pretežno talasasta kosa je sada Zoranin zaštitni znak, a sada je svojim fanovima pokazala kako izgleda bez svih ekstenzija koji je čine takvom. Ipak, momenat bez ekstenzija je uhvatila da pokaze fanovima tokom menjanja za druge, svežije. Kako kaže, tako će i ostati jer ima svoje razloge zašto ih se ne odriče, iako se mnogima čini da više nema potrebe za njima.

U galeriji pogledajte kako danas izgleda Zoranina prirodna kosa:

screenshoot/instagram Zorannah bez nadogradjene kose