Jedna od najpopularnijih influenserki na našim prostorima, Dunja Jovanić, važi za devojku koja ima najviše poslovnih angažmana. Više puta je govorila o vrlinama i manama svog posla, predrasudama sa kojim se suočava, kao i negativnim komentarima koje njen posao donosi. Zbog toga je putem svojih društvenih mreža često apelovala da žene treba da podržavaju druge žene, umesto što su, kako kaže, sklone samo osporavnju tuđeg uspeha.

Ipak, Dunjina prvobitna želja bila je da se bavi muzikom i početak njene karijere nastao je u Vrnjačkoj banji na jednom muzičkom festivalu. Jovanovićeva je tada nastupala sa pesmom "Nevaljala", da bi se kasnije pojavila na audiciji za jednu muzičku emisiju "Stars".

Dunja Jovanić je na toj audiciji istakla da želi da je ljudi "prepoznaju po glasu, a ne po stasu" a potom je priznala da ima velike muzičke planove. Poznato je da influenserka voli da zapeva u društvu svojih najbližih.

Da prva ljubav zaborava nema, dokazuje i nova odluka koju je influenserka donela. Dunja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz studija, a u opisu fotografije najavila je da njena pesma izlazi 15. oktobra.

Kao i uvek, i ovaj potez naišao je na podeljena mišljenja. Dok pojedini sa nestrpljenjem iščekuju pesmu popularne influenserke, drugi nisu imali reči hvale.

Dunja Jovanic
Print Screen / Instagram 

"Sada se baš svako bavi pevanjem", "Ima li ko u ovoj državi da ne peva?", glasili su komentari.

Iako Dunja nije odgovarala svojim pratiocima, ali je putem storija poslala jasnu poruku.

- Čovek dva puta u životu bira sreću. Kada bira posao kojim će se baviti i partnera sa kojim će ostariti - istakla je Dunja.