Definitivno je da ovo nije ni prvi ni poslednji put da se Dunja Jovanić nađe u centru negativnih komentara. Zbog posla kojim se bavi, često je izložena osudama i pohvalama drugih ljudi, pa ni ovoga puta nije bilo ništa drugačije.

Naime, nakon što je influenserka dobila mnoštvo poruka da se promenila i da su se mnogi zbog toga razočarali u nju, Dunja je objavila fotografije iz svog detinjstva, ističući da je njeno ponašanje na društvenim mrežama sasvim normalno.

- S vremena na vreme mi razni ljudi koje i ne poznajem pišu kako sam se promenila, kako sam pre bila ovakva, a sad onakva i kako su oni razočarani "novom Dunjom", kako treba da me bude sramota. Moram vam reći da me ponekad takve stvari nateraju da se zapitam i izmeste me u momentu, ali onda se vratim u neko vreme pre i shvatim da sam ista ona mala Dunja.

Vragolasta, tvrdoglava, dramatična, vrednica, pametnica, budala, lajavac, landarica i da sam vremenom radila na nekim finesama (hvala Bogu), ali da se suštinski zapravo nikad nisam promenila. Samo malkice primirila i posložila - napisala je influenserka i dodala:

Dunja Jovanic
Print Screen / Instagram 

- To možete čuti i od mojih drugara iz osnovne i srednje škole i verujte mi da se oni nikada ne začude mojim ponašanjem na mreži, samo znaju da su sve to delovi mene. Kada mentalno odrastete, shvatite da jedina osoba kojoj treba da se objašnjavate u životu ste vi sami - istakla je Dunja koja je nedavno bila i na meti tviteraša zbog rasizma.

Više fotografija iz Dunjinog detinjstva pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Print Screen / Instagram Dunja Jovanić