Influenserka Dunja Jovanić nikad bolje nije izgledala. Svoju liniju je dovela do savršenstva, te ne čudi što svoje pratioce često "časti" veoma izazovnim izdanjima.

Ipak, poznata je kao neko ko ne prelazi granice dobrog ukusa, a svojim trendi outfitima često je inspiracija drugima.

Tako je bilo i ovog puta kada se za izlazak sa prijateljima odlučila za modernu ružičasto - crvenu kombinaciju.

Svileni top uparila je sa neobičnim trapez pantalonama na kojima su se smenjivali crveni i ružičasti kvadrati. Na prvi pogled - trendi, kul, tipičan Dunjin "fazon". Međutim, upravo su njene pantalone bile razlog da se ispod objave započne prava mala rasprava.

dunja jovanic
printscreen/instagram 

Dok je većina hvalila njen izbor i ostavljala više nego pozitivne komentare, bilo je i onih kojima je dezen nalik šahovskoj tabli bio "trn u oku".

dunja jovanic komentari na pantalone
printscreen/instagram 

"Odvratno... još šahovnica.. fuj... zar si ti Hrvatica... što onda ne živiš u Zagrebu", glasio je jedan od komentara, a zatim su se ređali i drugi, slični.

"Skini tu šahovnicu", "Kafanski stolnjak", "Zašto ove pantalone"... Međutim, istog trenutka, mnogi su stali u njenu odbranu.

"Ne znam sto digoše frku oko ovog outfita, odličan je, nosila bih odmah", "Dunja pokidala kao i uvek", "To su samo pantalone ljudi, kakve veze ima", "Na ovom profilu se ne mrzi", "Ako vam smeta outfit, nemojte da gledate", "Da li je moguće da u 21. veku još ima onih koji ostavljaju ovakve komentare", "Dunja dođi u Hrvatsku, mi te obožavamo", "Nulta tolerancije za sve govore mržnje"...

Očigledno je da neki ljudi u svemu vide povod za političku raspravu. Iako se Dunja povodom svega nije oglašavala, njeni obožavatelji zauzeli su jasan stzav i pokazali da u 21. veku zaista ne bi trebalo da bude mesta ovakvim razmišljanjima.

screenshoot/instagram Dunja Jovanić