Najpopularnija domaća influenserka Dunja Jovanić danas je doživela jedan nezgodan slučaj, a zatim se vrlo brzo obratila svojim pratiocima i zatražila pomoć.

Dunja Jovanić se oglasila na Instagramu, gde je u suzama otkrila da joj je njen kućni ljubimac Bejbi otkinuo mladež.

"Ljudi, molim vas. Ne znam šta radim, slučajno sam podigla Bejbi i zakačila mi je mladež i otkinula ga skroz. Odsekla sam se", rekla je uplakana influenserka.

dunja jovanic u suzama zbog mladeza
screenshoot/instagram 

Dunja se ubrzo nako smirila, a zatim se obratila pratiocima i ispričala im detalje slučaja, ali se osvrnula i na svoj temperament i emocije koje je prate poslednjih dana.

"Izvinite molim vas za prethodnu epizodu, da je tako nazovemo. Sad već me kreće smeh. Ko je u podznaku ili znaku Jarac zna šta znači kada ne možete da stanete. Još samo jedan sastanak, još samo jedna kampanja. Nekada ni ne znate da se zaustavite. Mene je Bejbi potkačila, a ja nisam ni pogledala. Zabolelo me je, a ja nemam vremena da to pogledam. Kada sam pogledala već mi je... Zvali su me sa klinike, mora da se odvoji vreme za plakanje. Da vam se ovakve stvari ne bi dešavale, da ne bi bio kolaps zbog mladeža, ići ću danas da ga skinem. Kada su mi iz klinike rekli da moram ipak da ga skinem, ja sam bila iz fazona neću to da uradim. Ne šalim se nimalo, to je moj mladež i bio mi je tako lep. Kakva epizoda ljudi", rekla je Dunja i zaključila:

dunja jovanic place zbog mladeza
screenshoot/instagram 

"Poenta priče je polako, nigde ne žurimo. Odvojite vreme za sebe i za plakanje, da život ne pobegne. Da vi znate koliko sam se isplakala. Toliko toga se nakupilo u meni, stresa, opterećenja, još samo ovo, još samo ono. Ja sam taj tip, nikada ne stajem. Imam toliko toga što mi stoji ovde i onda se dese ovakve gluposti. Uvek puknete na poslednjoj kapi. Bejbi je iz fazona da je ona kriva, nije kriva. Ja sam kriva."

dunja jovanic u suzama zbog mladeza
screenshoot/instagram