Nekad smo morali da krademo stvari iz ormara naših "jačih" polovina (iako neki to i dalje rade) jer je to bio jedini način da dođemo do dobrih oversized košulja, ali poslednjih godina, stvari su drastično promenile na bolje.

U prodaji možete naći sjajne modele različitih boja, ali ako ste još uvek skeptični kako ih iskombinovati, naša poznata influenserka Dunja Jovanić ima sjajne predloge.

Naime, nedavno je lansirala svoj brend, a od mnogobrojnih modela koje je predstavila, najviše su se istakle, ako je verovati obožavateljkama, oversize košulje koje su, ruku na srce, idealne za ovaj period.

Nevezano od brenda, ovakvi modeli košulja upotpuniće bilo koji stajling i učiniti da delujete skupo, trendi i apsolutno šik. I dok ih većina nosi uz neki interesantan kaiš kao haljinu ili uz uske pantalone, oversized komade zapravo možete poneti na toliko mnogo interesantnih načina.

dunja jovanic oversized kosulja na 4 nacina
printscreeen/instagram 

Dunja Jovanić dala je čak 4 predloga kako ovako nešto iskombinujete tokom letnje sezone, i ne znamo koji nam se više dopada! Dakle, ako ne znate šta da obučete, a hvata vas muka od lupanja glave šta poneti na 30+ stepeni, poslušajte savete popularne influenserke.

1. Elegantni šorts i poluizvučena košulja

dunja jovanic oversized kosulja na 4 nacina
printscreen/instagram 

Posebno su popularni šortsevi koji spreda izgledaju poput suknje, iako može poslužiti bilo koji model u kom se osećate dobro.

Sa prednje strane košulju uvucite, a pozadi nek bude izvučena. Ovaj način je idealan ako želite da sakrijete i koji kilogram viška, a vizuelno ćete delovati vitkije.

2. Košulja i suknja visokog struka

dunja jovanic oversized kosulja na 4 nacina
printscreeen/instagram 

Ukoliko zbog posla morate da se držite nešto striktnijeg dress-koda, i u ovoj režiji oversized košulja je pravi spas. Dodajte interesantan nakit i spremne ste za polazak!

3. Teksas i košulja - dobitna kombinacija

dunja jovanic oversized kosulja na 4 nacina
printscreen/instagram 

Naravno, ništa bez teksasa! Šorts i oversizde košulja nehajno uvučena sa prednje strane sjajan je izbor kada želite da izgledate casual, a opet šik.

4. Košulja na sportski način

dunja jovanic oversized kosulja na 4 nacina
printscreen/instagram 

Možda vam pamučni, odnosno "basketaški" šorts i košulja ne idu jedno sa drugim, ali moda odavno dozvoljava sve, a ova kombinacija, idealna za šetnju po kraju, ili odlazak na kafu sa drugaricama, odišpe kalifornijskim šmekom i "vrišti" more, tople večeri i apsolutni chill. Dodajte neke dobre naočari i patike i spremne ste za polazak!

Koja kombinacija vam se najviše dopada? Glasajte i podelite sa nama vaše mišljenje.