Dunja Jovanić važi za jednu od najpoznatijih influenserki na domaćoj sceni i često sa svojim pratiocima razmenjuje mišljenja i savete, pa je tako i ovog puta podelila jedno svoje iskustvo.

Ona je i ovoga puta na svom Instagramu komunicirala sa svojim fanovima na temu nege kose, što je ženama jako bitno i nešto o čemu često razgovaraju i podelila svoje iskustvo što se tiče nege iste.

Influenserka je na fotografiji sa kratkom kosom napisala svoje iskustvo:

dunja jovanic kosa
Instagram 

"Ja se šišam na 6-10 nedelja i moram da vam kažem da je moja najbolja odluka za zdravu kosu bila šišanje na kratko, ili "reset" jer mi je posle godina farbanja i nadogradnje, bilo potrebno da svu tu izmučenu kosu odsečem i da krenem "ispočetka".

"Moja kosa od tada ima neverovatan sjaj i ne sećam se kada je bila zdravija".

"Fashion beba" takođe kaže da smatra da treba u određenim godinama da probate sve, od frizure do boja kose, ali postoji taj jedan trenutak kada kosu treba pustiti da diše.

dunja jovanic kosa
Instagram 

"Zaboravite keratine, silne tretmane, ispravljanja... pustite vašu kosu i pustite je da diše i onda će se desiti upravo ono što se desilo sa mojom kosom - vratiće joj se prirodni sjaj", objasnila je Dunja jednom prilikom.