Odmah da se razumemo na početku - pa zar postoji iko ko ne bi želeo lepu, negovanu i sjajnu kosu? 

Međutim, mi dame posebno volimo da radimo "o glavi" kada nam je potrebna neka promena. Šišanje, često sušenje fenom, menjanje boje... samo su neki od faktora koji čine da naša kosa ne deluje onako kako priželjkujemo. 

Trenutni spas mogu dati određeni preparati, ali kosa će delovati samo prividno zdrava. To je na svojoj koži osetila i jedna od naših najuticajnijih blogerki, Dunja Jovanić koja je u poslednjih nekoliko godina više puta promenila kako dužinu kose, tako i boju. 

Ispratili smo sve njene promene, ali je u poslednje vreme primetno da Dunjina kosa nikad bolje nije izgledala. Sajnija je nego inače i sa više volumena.

Kako stvari stoje i njeni pratioci su joj često postavili ovo isto pitanje, pa je influenserka na svojim storijima otkrila koja je njena tajna. 

Naravno, kao što se i dalo očekivati, ne postoji quick-fix rešenje, a ukoliko ste mislili da posredi farba ili specijalna nega, Dunja je jednostavnim odgovorom objasnila šta je potrabno za sjajnu kosu - redovno šišanje.

- Mojoj kosi je posle godina i godina torture sa moje strane, tolio bilo potrebno šišanje na kratko i ova nova kosa koja mi je izrasla je potpuno drugačija od one izmučene kose koju sam ranije imala - kaže influenserka i otkriva da je ova boja kose veoma približna njenoj prirodnoj, a da se farba jer ima sede vlasi. 

dunja jovanic
printscreen/instagram/imfashionbabe 

- Ako mene pitate, šišanje i dobra nega su ključne dve stvari - objasnila je Dunja. 

"Fashion beba" takođe kaže da smatra da treba u određenim godinama da probate sve, od frizure do boja kose, ali postoji taj jedan trenutak kada kosu treba pustiti da diše. 

sjaj kose
printscreen/instagram/imfashionbabe 

-Zaboravite keratine, silne tretmane, ispravljanja... pustite vašu kosu i pustite je da diše i onda će se desiti upravo ono što se desilo sa mojom kosom - vratiće joj se prirodni sjaj - završila je Dunja objašnjenje.