Dunja Jovanić je pazila da svaki kutak u njenom domu bude posebno uređen, uz poseban nameštaj, boje i stil. Na svom instagramu redovno nam se javlja iz svog stana, pa tako imamo priliku da vidimo kako izgleda kuhinja, spavaća soba, ali i kupatilo.

Mnogima se najviše dopada kuhinja, koja neodoljivo podseća na one koje imamo prilike da gledamo na raznim food blogovima i pinterestu koji je neiscrpan izvor inspiracije.

"Ceo stan sam radila u saradnji sa arhitektom. Meni je najpotrebnije bila da sve ono što sam zamislila da spojimo u jednu celinu. Na samom početku ovo je trebala da bude barbi kuhinja, međutim smo ipak odlučili da boju kuhinje promenimo. Na snimku kuhinja izgleda plavo, ali ustvari je zelena, zavisi od svetlosti", rekla je Dunja u svom videu u kom detaljno prikazuje svoj omiljeni kutak.

Dunja Jovanić ne krije da je za pojedine stvari u stanu izdvojila pozamašnu sumu novca.

"Ono što ljudi ne znaju jeste da sam se za ovaj stan pripremala dugo i želela da od njega napravim pravi devojački stan. Moj stan je u stvari kombinacija stvari koje su dostupne i one koje su malo skuplje. Uglavnom kad su u pitanju veliki i bitni komadi koji određuju kako će prostor da izgleda, tu sam spremna da uložim", rekla je influenserka.

Spavaća soba je takođe u pastelnim nijansama sa detaljima tapeta tropskog printa i zanimljivih svetlećih ukrasa u obliku oblaka i munje, što bi Dunja rekla "munjice".

Kupatilo izgleda baš onako kako je i maštala, jer je oduvek želela mnoštvo prostora za sve proizvode koje voli i koristi. Veoma je funkcionalno, prostrano i lepo organizovano, baš onakvo kakvo priželjkuje svaka devojka. 

screenshoot/instagram Stan Dunje Jovanić