Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah u svom najnovijem videu na Jutjubu izjavila je da je navodno bila u vezi sa jutjuberom Bakom Prasetom, te da ju je zbog toga ostavio bivši dečko.

Zorannah je pored toga potvrdila i da je početkom ove godine bila u vezi s makedonskim fudbalerom Bobanom Nikolovim, piše "Kurir".

Na početku pomenutog videa ona je otkrila da je imala velikih problema s bivšim dečkom zbog Baka Praseta.

- Zimus mi je Bogdan napravio problem života bukvalno. Šerovao je moj stori, na kome nije bio on, pa se pretvarao da je bio on. Kreten. Moj bivši dečko na aparatima i tada i sad. On više nije u priči, ali se pratimo i dalje - rekla je Zorannah u videu.

zorannah i baka prase
youtube printscreen 

- Neki dečko je bio ljubomoran na moj alfa status, da ga tako nazovem. Ja, da sam ti bivši dečko, gledao bih ti sve vlogove i pratio bih te svuda. Govorio bh sebi: "Kakvu sam ja devojku izgubio"- govorio je jutjuber, na šta se Zorannah nadovezala:

- Pa ti mi i jesi bivši dečko. Hvala ti, Bogdane, na lepim rečima. Malo me je sramota, sve si u pravu, dobro si rekao - šokirala je Zorannah pratioce, koji su ostali u nedoumici da li govori istinu ili se samo šali.

Veruje se da je reč o njenom bivšem koji je poznat javnosti makedonskom fudbaleru Bobanu Nikolovu s kojim je pre nekog vremena raskinula.

boban nikolov
Instagram