Zorana je poznata po svojoj iskrenosti zbog čega je često na meti komentara, ali ona ne mari previše za to te je tako priznala i da li bi joj bio problem da bude s nekim ko ima decu iz prvog braka, kao i da je privlače samo "verifikovani muškarci".

Sada se popularna influenserka družila sa svojim fanovima preko svog Instagram storija, gde im je odgovarala na pitanja koja su joj postavljali.

S obzirom na to da Zorannah mnogo voli da putuje, a često to i radi, većinom su pitala bila vezana za destinacije koje je posetila ove godine, međutim jedno pitanje se posebno izdvojilo u moru istih.

zorannah
Instagram 

Ono je otkrilo šta bi sve Zorananh uradila zbog ljubavi, a neki bi na njen odgovor rekli da je veoma požrtvovana i da u partnerskim odnosima sebe daje do krajnjih granica.

- Da li bi se ikad preselila u Australiju ako bi te tamo ljubav odvela? - glasilo je jedno pitanje iz Sidneja, a Zorana se nije ustručavala da odgovori.

- Preselila bih se na Mars, a ne u Australiju. Nisam neko ko je vezan za grad, već za ljude - otkrila je jutjuberka.

zorana jovanovic zorannah u kupacem
printscreeen/instagram 

Podsetimo, Zorannah je samo jednog dečka predstavila javnosti. Reč je o Danijelu Milićeviću sa kojim je živela u Belgiji, gde je on igrao fudbal. Nakon njega je "dozirano" delila informacije, kao što je to bio slučaj sa sportistom Bobanom, pošto se nekoliko puta "opekla" kada je javnost znala detalje iz njenog ljubavnog života, ali Zoranu to nije sprečilo da ispriča kroz kakav pakao je prošla sa bivšim dečkom.

Osim toga, često nailazi na osude zbog svojih stavova o muškarcima koje većinom nisu prihvatljive širokim masa.