Zorana Jovanović poznata je kao neko ko se nije odvajao od svog ljubimca, pomeranca Aspena.

Međutim, tokom predhodnih meseci više puta se našla na meti kritika nakon izjava da svom psu daje lekove za smirenje da ne bi lajao.

Iako je influenserka pokušala da pojasni situciju, sumnjamo da će joj nove okolnosti ići u prilog.

Naime, oni koji prate Zoranu znaju da je pre nekoliko meseci Aspen imao velikih problema sa dlakom, što nije ništa čudno za ovu vrstu pasa, zbog čega je svog ljubimca morala da odnese nazad u odgajivačnicu kako bi se sve saniralo.

Tada je govorila da će brzo biti zajedno, međutim, da se primetiti da svog psa više ne spominje, a mnogi su mišljenja i da je na njega zaboravila.

zorannah i aspen
printscreen/instagram 

Kada je pre nekoliko godina dobila psa pomeranca, Zorannah je pričala koliko je srećna, te da se mnogo vezala za njega, a gotovo svaka objava na društvenim mrežama bila je sa njim. Međutim, mnogi su posumnjali u njenu iskrenost jer, osim što ga gotovo i ne spominje, nije ga nijednom ni posetila.

Čim ga je ostavila, otišla je na letovanje u Grčku gde je provela više od mesec dana. Svakodnevno je objavljivala fotografije i snimke iz noćnog provoda i sa plaže, a čak ni kada se vratila u Beograd, nije se setila da se zaputi u Banjaluku i da ga obiđe.

Kada su je pratioci na Instagramu i jutjubu pitali da li je moguće da se odrekla ljubimca, pravdala se i odmah objavila fotku sa njim i napisala koliko joj nedostaje. Međutim, kako je vreme i dalje prolazilo, optuživali su je da joj pas više ne treba jer nije reprezentativan za slikanje za društvene mreže, nakon čega se Zorannah više nije oglašavla.

zorana jovanovic zorannah i aspen
printscreen/youtube 

S druge strane, ima i onih koji su branili blogerku i rekli da je "poznaju" i da ona nije takva osoba, te da neće svog psa ostaviti bez doma.